Laat je inspireren door unieke woonstijlen en opties voor je interieur

Met een goede inrichting creëer je een goede leefomgeving. Soms is het lastig om een inrichting samen te stellen. We helpen je hier graag bij. Het kan goed werken om te starten bij het kiezen van een woonstijl. Woonstijlen kunnen erg afwijken van elkaar. Het begint bij Inzicht krijgen in wat je het fijnst vindt en wat het beste bij je past. Dan kun je op zoek gaan naar de juiste materialen om je inrichting verder samen te stellen. Doe hieronder meer inspiratie op.

Laat je inspireren door coole woonstijlen

Van Scandinavische woonstijlen tot aan romantische woonstijlen, de mogelijkheden zijn ontelbaar. De juiste keuze maken is niet altijd eenvoudig, op momenten kan je verdrinken in de vele mogelijkheden. We bespreken een aantal van onze meest gewaardeerde woonstijlen om je te helpen een keuze te maken. Om te beginnen de basic woonstijl – die zich kenmerkt door frisse vormen – is doorgaans heel leuk. De basic woonstijl kan je lekker simpel houden, wat het vaak ook makkelijk maakt. Daarnaast bevat de design woonstijl een moderne look. Vergeleken met de basic woonstijl, ga je bij een design woonstijl meer inzetten op strakke en moderne vormen. Afsluitend is een klassieke woonstijl leuk als je van donkere en oudere spullen houdt. Deze drie woonstijlen kunnen de inrichting van je woonkamer heel tof maken. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken, is het tijd om er verder mee bezig te gaan. Koop de gaafste spullen die leuk staan in jouw gekozen woonstijl. Ook kan je bepaalde kamers een thema geven. Ooit gehoord van een jungle kamer? Het klinkt misschien een beetje gek, maar deze kamers zijn ontzetten leuk.

Lees tip:  Knelkoppeling voor overgangen tussen verschillende leidingmaterialen

Sfeer creëren in de keuken

Waarom is het cruciaal om sfeervolle verlichting boven de keukentafel te hebben hangen? Eén woord: sfeer. Wat is nu een eethoek zonder gezellige verlichting? De eettafel staat meestal middenin het huis, hier dineren en werken we en beleven we toffe avonden met familie. Voor al deze diverse gelegenheden heb je passende verlichting nodig. Ga je lampen kopen? Houd dan rekening met de plaatsing, het type verlichting en de hoeveelheid licht. Weet je niet zeker welke verlichting het beste boven jouw eettafel past? Vraag dan altijd advies bij een winkel.

Vintage en Retro – Een moderne interieurcombinatie

Een geweldige samenvoeging: Vintage en Retro. Waarbij de één heel erg houdt van moderne en strakke sferen, houdt de ander van een meer traditionele woonstijl. Voor de laatste groep is de interieurcombinatie retro en vintage een echte aanrader. Retro kenmerkt zich door de plezierige look en de gemengde ontwerpen. Vintage is een stijl met dapperheid. Het kan heel kleurrijk zijn, maar dit is niet nodig. Wel zijn er eigenaardige kleuren die Vintage kenmerken, namelijk: groen, donkergrijs en okergeel. Een helemaal kreukloos product past niet bij Vintage. Kleding en producten een nieuwe mogelijkheid geven en er je eigen touch aan geven. Een droom combinatie tussen verleden en heden!

Op fanvanwonen vindt je nog meer inspiratie omtrent leuk wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *