Fantastische ontwerpen voor badkamerlampen

Er zijn veel soorten badkamerlampen waaruit je kunt kiezen. De badkamerlamp die jij kiest is afhankelijk van je voorkeuren en budget. Sommige mensen geven de voorkeur aan de traditionele stijl, terwijl anderen houden van de moderne stijl. Als je iets unieks wilt, kun je ook kiezen voor moderne of futuristische ontwerpen. Je moet mogelijk plafondlampen in de badkamer installeren, zoals downlights, spots of kroonluchters. Met wandlampen kun je de sfeer in de badkamer verbeteren. Laten we hier eens verder op ingaan!

Indrukwekkende badkamer plafondlampen

Er zijn veel merken die badkamerlampen van hoge kwaliteit aanbieden. Je vindt lampencollecties van Highlight, Lucide Onno LED, Search Light, Eglo LED en nog veel meer. Als je van een eenvoudig model van de plafondlamp houdt, is de collectie van Highlight een perfecte optie. Er worden veel ontwerpen aangeboden door Highlight. Je kunt bijvoorbeeld Highlight Urban, Highlight Tornado, Highlight Recessed Spot, Highlight Clear, Highlight Disc of Highlight Maxi Rebel kiezen. Trouwens, als je van luxe plafondlampen houdt, dan is de collectie kristallen plafondlampen van Search Light een goede keuze. Deze lamp heeft een chromen frame en kristallen ornamenten die de glans van LED licht kunnen weerkaatsen. Het resultaat is dat je badkamer lichter wordt. Daarnaast biedt Search Light ook elegante verlichtingsarmaturen met een modern design. Alle plafondlampen van Search Light zijn spatwaterdicht. Het is dus veilig voor je badkamer.

Aantrekkelijke badkamer wandlamp

De wandlampen zijn belangrijk om het licht gelijkmatig over de muur te verspreiden of om bepaalde plekken in je badkamer te verlichten. Meestal kun je de wandlamp rond de spiegel of naast de wastafel installeren. Als je van een klassieke stijl houdt, kun je Search Light Flare kiezen. Deze wandlamp heeft een bolvormige bol met een zwart gekleurd metalen frame. Het heeft een trekkoord schakelaar die zijn stijlvolle nuance toevoegt. De Search Light Flare is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een enkele lamp en drie lampen. Als je dan een wandlamp nodig hebt voor een modern ingerichte badkamer, dan zijn de collecties van Trio Leuchten een goede optie. Je kunt kiezen voor Trio Leuchten Mattimo of Trio Leuchten Dylan. Daarnaast ziet je moderne badkamer er netter uit met betoverende lampen van Lucid Jasper en Lucid Bethan.

Lees tip:  Ideeën voor verlichting in industriële stijl

Wat kan Verlichtingspecialist bieden?

Verlichtingspecialist is de toonaangevende badkamer lampenwinkel van Nederland. Het biedt niet alleen verlichtingsarmaturen voor badkamers, maar ook andere collecties vloerlampen, tafellampen, inbouwlampen, kinderlampen en buitenlampen. Deze collecties zijn van 40 populaire leveranciers. De meeste leveranciers bieden 2 of zelfs 3 jaar garantie op verlichtingsarmaturen. Zo borg je de kwaliteit van deze lampen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *