Help! Welke grasmaaier heb ik nodig?

Het voorjaar is weer begonnen! Dit betekend dat het gras weer gemaaid moet worden. Maar welke grasmaaier heb ik nou nodig? Hoe weet ik welke grasmaaier bij mijn gazon past? Al deze vragen gingen door mijn hoofd toen ik een grasmaaier wilde aanschaffen. 

Om erachter te komen welke grasmaaier bij mijn gazon past, ben ik mij gaan verdiepen in de verschillende soorten grasmaaiers. Door je te gaan verdiepen en te laten informeren worden er op een aantal vragen een antwoord gegeven. Zo heb ik mij laten informeren bij een tuin- en parkmachine bedrijf. Doordat ik hier veel informatie kreeg en duidelijk geholpen werd, werden er op een aantal vragen al een duidelijk antwoord gegeven. Zo wist ik dat ik geen robotmaaier, accu grasmaaier of een handmaaier wilde. 

Ben jij ook nog opzoek naar een goede grasmaaier? Ik ben bij dit tuin- en parkmachine bedrijf erg fijn geholpen. Ik heb veel informatie gekregen waardoor ik nu een goede keuze heb kunnen maken.

Zero-Turn grasmaaier

Het antwoord was simpel: “Ik wil snel mijn gras maaien, terwijl ik zelf een op de grasmaaier zit.” Je zou denken: “Dan wordt het een zitmaaier.” Een zitmaaier was zeker een geschikte optie. Het enige nadeel aan een zitmaaier is de snelheid van het maaien. In vergelijking met een Zero-Turn maaier maait de Zero-Turn 50% sneller dan andere grasmaaiers. De Zero-Turn grasmaaier heeft een draaicirkel van 360° waarmee je met geen probleem rondom obstakels maaien. Doordat ik met de Zero-Turn grasmaaier tijd bespaar, bespaar ik ook direct onderhoudskosten en brandstofkosten. Natuurlijk heeft de Zero-Turn maaier nog veel meer voordelen, maar ik ben geen tuin- en parkmachine specialist. Om meer informatie te krijgen over de Zero-Turn maaier, kunt u deze pagina bekijken.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *