Drie slimme gadgets voor zowel in huis als in de tuin

De toekomst zit vol slimme gadgets en we zijn er allemaal dol op. Met slimme gadgets maken we ons leven een stukje makkelijker en ons huis een stuk slimmer. Zo zijn er verschillende gadgets verkrijgbaar die je zowel in huis als buiten kunt gebruiken. Er komen ook steeds meer smarthome producten op de markt die multifunctioneel inzetbaar zijn. Wij hebben de drie leukste gadgets op een rijtje gezet die je leven een stuk slimmer maken. Het maakt dan niet uit of je in de tuin bent of in de woonkamer. 

Draagbare slimme verlichting

De lampen die we tegenwoordig installeren zijn vaak slim en te bedienen met een smartphone. Dit geldt zowel voor binnen als buitenverlichting. Maar een lamp heeft wel altijd voeding nodig om te kunnen functioneren en heeft daarom ook een stekker. Met de Philips hue go lamp is dit probleem opgelost. Deze draagbare lamp is zowel in huis als buiten te gebruiken, omdat de lamp een ingebouwde accu heeft. Verder beschikt de lamp over verschillende kleuren verlichting en is via een speciaal ontworpen app te bedienen. Een mooie aanvulling als verlichting in huis en ideaal om mee te nemen naar buiten bij een gezellige avond. 

Geluid voor binnen en buiten

Net als bij verlichting komen er ook steeds meer speakers op de markt die een ingebouwde accu hebben. Hierdoor kun je ze meenemen en dus ook in de tuin gebruiken. Naast dat de speakers draagbaar zijn beschikken ze ook over slimme assistenten, zoals bijvoorbeeld Google home. Een slimme gadget die eigenlijk niet meer mag ontbreken in onze huishouding. Wisselen van radiozender of spotify playlist doe je snel door met je stem aan Google te vragen dit te doen. Maar ook het in en uitschakelen van verlichting of het zetten van timers is met een slimme speaker zo gepiept. 

Lees tip:  Vier voordelen van hout als bouwmateriaal

Ding Dong, een deurbel die je ook in de tuin hoort

Misschien geen slimme gadget die je letterlijk in huis of in de tuin gebruikt, maar wel een die je leven een stuk makkelijker maakt waar je ook bent. Met een slimme video deurbel weet je altijd en overal wie er voor de deur staat. Zodra er iemand voor de deur staat krijg je hiervan een melding op je smartphone. Als je even geen zin hebt in visite kun je de deurbel ook eenvoudig op afstand uitschakelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *