Raamdecoratie

Raamdecoratie – creëer privacy én sfeer

Ben je op zoek naar raamdecoratie voor jouw woning? Je hebt bij raamdecoratie keuze uit verschillende soorten. Kies je voor uitgesproken dessins? Of ga je liever voor raamdecoratie in een effen, zachte kleur. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je nieuwe raamdecoratie voldoende sfeer biedt én beschermt tegen zonlicht. Door de vele mogelijkheden biedt raamdecoratie een passende oplossing voor iedere ruimte en woonstijl.

De beste optie voor raambekleding is onder meer afhankelijk van het type ruimte. Zoek je raambekleding voor de badkamer? Dan is het nodig dat deze vochtbestendig is. In het geval van bijvoorbeeld de woonkamer is sfeer dan weer belangrijker. Op www.raamdecokunststofkozijnen.nl vind je verschillende typen raamdecoratie die zonder boren of schroeven te monteren zijn in jouw kozijn. Kies jij voor de sfeervolle plissés Day ’n Night? Of sluiten onze rolgordijnen toch beter aan op jouw woonstijl?  

Cylindro rolgordijnen – breed toepasbaar en stijlvol 

Rolgordijnen vormen zowel een stijlvolle als praktische aanvulling op je inrichting. Je bevestigt het rolgordijn met behulp van een staal- en magneetstrip, waardoor je beschadiging aan het kunststof kozijn voorkomt. Bij rolgordijnen als raambekleding kun je kiezen voor een geheel verduisterende of een decoratieve stofsoort. De transparante, ofwel decoratieve, stofsoort zorgt voor privacy, maar laat hierbij nog wel licht door. Een compleet verduisterende stof laat geen licht door, waardoor de ruimte volledig verduisterd wordt.  

Splendid Pliss – Sfeervol plisségordijn op maat 

Om verschillende redenen worden plisségordijnen steeds populairder. De gordijnen geven de een warme sfeer en zijn bijzonder eenvoudig te bedienen. Met de innovatieve top down-bottom up bediening kies je gemakkelijk de gewenste stand van de raambekleding. Ook de Splendid Pliss zijn bijzonder geschikt voor kunststof kozijnen. Het aluminium frame waarin de Spendid Pliss zich bevindt is gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen, zonder het kunststof kozijn te beschadigen.  

Lees tip:  Zonnepanelen in winter plaatsen, heeft dat zin?

Jaloezieën zijn de perfecte binnenzonwering 

Met jaloezieën kies je zelf hoeveel zon je binnenlaat. Je kunt de lamellen namelijk iets kantelen of compleet sluiten. Deze raambekleding is gemakkelijk te bevestigen in een kunststof kozijn. Het frame van de jaloezie is namelijk voorzien van een staal- en magneetstrip. Deze bevestig je eenvoudig in het kozijn, zonder boren of schroeven. Nog een pluspunt van Latende jaloezieën is dat deze gemakkelijk schoon te maken zijn. Om al deze pluspunten wordt deze raamdecoratie doorveel mensen gezien als de ideale binnenzonwering.  

raamdecoratie
Raamdecoratie kunststof kozijnen

Day ’n Night plissés – Een sfeervolle aanvulling op je interieur 

De Day ’n Night plissés zijn een breed toepasbare en stijlvolle aanvulling op je inrichting. Bij dit type raambekleding heb je de mogelijkheid twee stofsoorten te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een decoratieve stofsoort voor ’s ochtends en ’s middags en een verduisterende stof voor ’s avonds en ’s nachts. Met het handige bedieningssysteem bepaal je zelf de stand van de plissés. Je kunt de raamdecoratie zowel naar boven als beneden bewegen om zo de gewenste privacy en lichtinval te creëren.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *