Zoekende naar een lichtkoepel? Dan is de Lichtkoepel Basic misschien wel iets voor jou!

Een lichtkoepel nodig thuis? Dan is Lichtkoepeltje het bedrijf waar je naar op zoek bent. Lichtkoepeltje heeft een groot aanbod lichtkoepels uit verschillende prijscategorieën. Ze zijn dan ook niet voor niets dé lichtkoepelspecialist van Nederland. Dus als je een lichtkoepel zoekt moet je zeker bij hun zijn!

Lichtkoepels laten tot wel 50% meer licht binnen dan ramen in huis. Dat maakt een lichtkoepel een verstandige aankoop. Het extra licht in huis laat de ruimte niet alleen sfeervoller overkomen, maar het is ook prettig om extra licht in huis te hebben. Wie wil dat nou niet?

Lichtkoepeltje biedt verschillende soorten lichtkoepels aan. Een duurzame variant is de Lichtkoepel HR++. Daarnaast bieden ze de Lichtkoepel Excellent aan. Als meest eenvoudige variant bieden ze de Lichtkoepel Basic aan. Iedere variant is in 85 formaten verkrijgbaar. Oftewel er zit altijd de juiste lichtkoepel bij geschikt voor jouw woning. Bijvoorbeeld de Lichtkoepel Basic. Deze simpele versie is in een aantal varianten te verkrijgen: enkelwandig, dubbelwandig, driewandig, vierwandig, iso- en gemaakt van polycarbonaat. De enkelwandige variant is alleen geschikt voor ruimtes die niet verwarmd worden. Denk hierbij aan een serre of carport. De dubbel-, drie- en vierwandige uitvoering zorgt voor een betere isolatie. Uiteraard is de iso lichtkoepel zoals de naam al aanduidt hier ook geschikt voor. Zoek je een lichtkoepel bestendig tegen inbraak en krassen? Dan is de PC (polycarbonaat) lichtkoepel waar je naar zoekt. De Lichtkoepel Basic is dus geschikt voor iedereen, waar je voorkeur ook ligt!

Welke soort lichtkoepel of welke variant je ook kiest, Lichtkoepeltje biedt altijd 10 jaar garantie bij elke levering. Mocht je bestelling boven de € 200,- uitkomen dan wordt deze door het vasteland van Nederland gratis thuisbezorgd. Mocht je een bestelling doen voor Vlaams België dan is dit ook zeker mogelijk, alleen wel voor € 30,- bezorgkosten. Elke lichtkoepel die wordt geleverd wordt ook direct gemonteerd door mensen in dienst. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken hierover en heb je gegarandeerd een goed gemonteerde lichtkoepel.

Lees tip:  Handige tips bij het plaatsen van een dakkapel

Lichtkoepeltje heeft regelmatig kortingsacties lopen. Je hebt standaard al de laagste prijsgarantie, maar dan heb je dus nog eens extra korting op dit lage bedrag! Dan geniet je dus dubbel! Je hebt dan een kwalitatieve lichtkoepel voor een zeer scherpe prijs.

Sfeer maken in huis d.m.v. een lichtkoepel

Lichtkoepels zorgen voor een prettige sfeer in huis doordat ze meer daglicht de kamer binnenlaten. Door extra lichtinval door het dak creëer je een hele andere uitstraling van de ruimte en oogt het automatisch wat vrolijker. Een dakkoepel is geschikt voor iedereen. Of je nou behoefte hebt aan veel of weinig lichtinval. Het lichtinval kan namelijk gedoseerd én gefilterd worden naar jouw wens! Op deze manier kun je het optimale sfeertje verkrijgen die jij wilt in een specifieke ruimte van je woning.

Overweeg jij om een lichtkoepel te nemen, maar weet je niet welke? Lichtkoepeltje.nl heeft de Lichtkoepel Basic, Lichtkoepel Excellent en Lichtkoepel HR++ allemaal beschreven zodat jij kunt kijken welke het beste bij je past. Mocht je er niet uitkomen of heb je nog vragen over iets? Dan kun je altijd terecht bij de klantenservice. Op de website staan contactmogelijkheden waar gebruik van gemaakt kan worden zodat jij de beste hulp krijgt bij het maken van een beslissing. Er zit met zekerheid een lichtkoepel voor je bij. Dus zoek niet verder en ga naar lichtkoepeltje.nl

]]>

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.