Wat voor type zwembaden zijn er voor in de tuin

Wat voor type zwembaden zijn er voor in de tuin?

Overweeg je om een zwembad in je tuin te plaatsen? Dan heb je natuurlijk behoorlijk wat keuze in het type zwembad wat je door Waterwellness wilt laten plaatsen. In dit artikel nemen we je mee in de verschillende mogelijkheden voor een nieuw zwembad. 

Een polypropyleen zwembad

Dit zwembad bestaat bekend om haar duurzaamheid. Met haar unieke materiaal is het zwembad naast zeer duurzaam ook hygiënisch en anti bacterieel.  Dit zwembad wordt ook wel een monoblock zwembad genoemd en is gebouwd van milieuvriendelijk kunststof. Hoewel dit zwembad van prefab materiaal is kan deze wel op maat gemaakt worden. 

Bouwkundig of betonnen zwembad op maat

Een bouwkundig zwembad ook wel een betonnen zwembad kan volledig op maat gemaakt worden. Hierbij kun je de maten zelf aangeven en het folie kan vervolgens op elke mogelijke manier worden gelast. Hierdoor ben je dus zelf volledig de bas over de lengte, breedte en diepte van het zwembad. Het mooie van een maatwerk zwembad is dat je ook kan kiezen voor een aantal extra’s zoals ingebouwde verlichting of een jetstream. 

Houten zwembad in de tuin?

Bij het kiezen van een zwembad is de sfeer in de tuin ook iets om rekening mee te houden. Een houten zwembad kan ook op maat worden gemaakt in de tuin, maar kan heeft direct een compleet andere uitstraling dan een bouwkundig of een propyleen zwembad. Zo zal je eerder voor een houten zwembad kiezen in een boerderijtuin dan bij een industriële tuin. Een houten zwembad kan overigens zowel als inbouw zwembad opbouw zwembad geplaatst worden.

Lees tip:  De Ultieme Gids voor Steigerhouten Planken: Alles wat je moet weten

Offerte op maat aanvragen?

Heb je ongeveer een idee wat voor zwembad je wilt plaatsen, maar heb je nog geen idee wat dit voor kosten met zich meebrengt? Vraag dan een offerte op maat aan, mocht je nog vragen hebben dan kun je deze ook direct aan de expert vragen. Wellicht vergeet je nog belangrijke zaken die het plaatsen van een nieuw zwembad met zich meebrengen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *