Wat is Solid Surface

Badkamers en keukens moeten zo gemaakt zijn dat vocht niet in het gebruikte materiaal kan trekken. Zo zal je bijvoorbeeld niet snel tapijt als vloerbedekking in een badkamer vinden of een houten wasbak in de keuken. Solid Surface is een materiaal dat speciaal voor deze ruimtes is ontworpen en gebruikt kan worden op verschillende manieren. Het materiaal is glad, hard en kan geen vocht opnemen. Dit materiaal wordt gemaakt van een combinatie van mineralen en harsen die voor een egale structuur en kleur zorgen. Op deze pagina leggen we je meer uit over wat is Solid Surface.

Eigenschappen van Solid Surface

De eigenschappen van Solid Surface zorgen ervoor dat dit materiaal op veel verschillende manieren in huis kan worden gebruikt. Het materiaal is een samenstelling van harsen en mineralen. Dit zorgt voor een stevig en massief eindproduct dat eenvoudig te bewerken is. Het materiaal kan in elke denkbare vorm geproduceerd worden. Solid Surface is niet poreus en laat dus geen vocht door. Dit betekent ook dat het materiaal goed schoon te houden is wat ideaal is in een badkamer of keuken. Daarnaast is Solid Surface milieuvriendelijk in gebruik en tijdens de productie van het materiaal.

Gebruik van Solid Surface

Er zijn verschillende toepassingen mogelijk met Solid Surface. Zo kan het goed gebruikt worden voor wastafels, douchebakken, baden of als aanrecht in een keuken. Het gladde materiaal kan in elke denkbare vorm geproduceerd worden en biedt de eigenschappen die je in een keuken of badkamer zou verwachten. Omdat Solid Surface onderhoudsvriendelijk is, is het ook een zeer aantrekkelijk materiaal om te gebruiken in deze ruimtes. Het is dan ook mogelijk om Solid Surface in elke denkbare kleur te laten maken zodat je altijd de passende onderdelen voor jouw badkamer of keuken kunt bestellen. Je kunt gebruik maken van dit materiaal in elk interieur.
Lees tip:  Ondernemen kun je leren!

Voordelen van Solid Surface

Solid Surface is zoals de naam als zegt zeer Solide. Het materiaal is eenvoudig te bewerken maar is toch net zo stevig als steen. Schoonhouden is kinderspel als je kiest voor Solid Surface en dit materiaal is in elk interieur te gebruiken. Omdat het materiaal niet poreus is, kunnen bacteriën ook moeilijker hun weg vinden in de keuken of badkamer. Een ander voordeel is dat Solid Surface een milieuvriendelijk en biologisch product is. Door gebruik te maken van dit materiaal draag je dus ook nog eens bij aan een beter milieu. Solid Surface is in tegenstelling tot kunststof ook beter bestand tegen krassen en gaat lang mee.]]>

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.