Wanddecoratie

Op de muur wil je iets bijzonders. Je kijkt er immers vaak tegenaan en de muren van je huis zijn gewoon beeldbepalend. De keuze voor wanddecoratie is gelukkig groot, waardoor het helemaal niet moeilijk is om je muren op fraaie en unieke wijze aan te kleden. We helpen je een beetje op weg, al is het gezien het enorme aanbod onmogelijk om alle soorten en maten te bespreken.

Elke keer weer iets verrassends

Wanddecoratie groot, klein, opvallend, beschermend, speels, sober of kleurrijk. Roep maar wat en het is er. Steeds weer slaagt men erin iets nieuws te creëren en elke keer is het toch weer een verrassende vorm van Wanddecoratie die men uit de bekende hoge hoed weet te toveren. Neem de magnetische muur die je creëert met magneetverf. Hoe bijzonder. Je hangt zo op kantoor gewoon een memobord op elke willekeurige plek van de muur of een boodschappenlijstje dat beslist niet vergeten mag worden. Ook zo’n hit is fotobehang, ideaal als je meer kleur in je huis wenst en een tamelijk goedkope wijze om de muren te decoreren. Wanddecoratie canvas is ook een veelgebruikt middel om van een saaie muur een aantrekkelijke muur te maken zoals wanddecoratie industrieel zorgt voor een stoere betonlook op de muren.

Gewoon leuke verf

Wil je gewoon een leuke kleur verf op de muur aangebracht hebben die ook nog eens milieuvriendelijk is en beschermt tegen vocht, brand, mos en schimmels? Kies dan een ecologische kalkverf, verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. Over bescherming gesproken; wat denk je van het kaleien van de muur? Deze eeuwenoude techniek werd vroeger vooral door boeren toegepast op de gevels van hun boerderijen en biedt bescherming tegen vocht. Daarnaast is het wanddecoratie die een authentieke en originele uitstraling geeft.

Lees tip:  Een exotische sfeer in je huiskamer: Tropisch behang!

Unieke uitstraling

Weleens van Zelliges gehoord. Deze Marokkaanse tegels bieden unieke wanddecoratie. De tegeltjes zag je voorheen alleen in badhuizen en geven elke ruimte een unieke uitstraling. Serieuze optie voor de badkamer en in de keuken is tadelakt, een geheel waterdicht en natuurlijk pleistermateriaal. Het geeft je keuken en badkamer meteen ook een zuidelijke uitstraling.

Een kunst op zich

Kiezen voor iets bijzonders aan de muur is een kunst op zich, simpelweg omdat het aanbod zo groot en divers is en er zoveel mooie wandbekleding beschikbaar is.  Wat dacht je van barok behang, behang om accenten aan te brengen en om schwung te creëren in elke kamer, of weleens aan behangen met kranten gedacht?

3D wandpanelen blijven mooi en blijven boeiend

Heel bijzonder zijn absoluut de in diverse kleuren beschikbare 3D wandpanelen. Daar haal je echt een blikvanger mee in huis. En 3D wandpanelen blijven boeien, blijven mooi en vervelen eigenlijk nooit.  Ook leuk – en zeker ook voor je kinderen- is een muur met whiteboard verf. Op de muur kunnen je kinderen – en jij zelf- naar hartenlust schrijven en kleuren. Maak deze muur bijzonder door elke dag een eigen, persoonlijke spreuk op te schrijven die iedereen voor de dag echt begint even in zich opneemt. We wensen je heel veel succes met kiezen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.