Vind unieke woonstijlen en opties voor je interieur

Met een goede inrichting draag je bij aan een goede leefomgeving. Soms is het lastig om een inrichting samen te stellen. We denken graag met je mee. Het kan bevorderlijk zijn om te beginnen bij een woonstijl kiezen. Woonstijlen kunnen erg afwijken van elkaar. Opzoek gaan naar wat je het mooist vindt en wat het beste bij je past is een goede eerste stap. Vanuit daar kun je op zoek gaan naar de juiste materialen om je inrichting verder samen te stellen. Meer inspiratie vind je hieronder.

Maak van jouw huis een mooie plek

Van landelijke woonstijlen tot aan moderne woonstijlen, de keuzes zijn ontelbaar. De juiste keuze maken is niet altijd zo gepiept, bij tijden kan je je weg kwijt raken in de vele opties. We behandelen een aantal van onze top woonstijlen om je meer inzicht te geven. Allereerst is de landelijke woonstijl heel mooi. Deze woonstijl heeft robuuste vormen. Verder heeft de industriële woonstijl een stoere uitstraling, wat ook erg mooi is. Als laatste is een vintage woonstijl leuk als je van oude stijlen houdt. Deze drie variaties kunnen de inrichting van je woonkamer heel tof maken. Wanneer je weet welke stijl je wilt, is het tijd om het verder in te vullen. Vind de tofste spullen die leuk staan in jouw gekozen woonstijl. Inspiratie opdoen is altijd goed, maar kies uiteindelijk wat je zelf het mooist vindt. Het is uiteindelijk jouw huis!

Goede verlichting in de keuken

Waarom is het cruciaal om mooie verlichting boven de keukentafel te hebben hangen? Sfeer is the key. Een eethoek is natuurlijk niet volledig zonder verlichting. Zeker bij de tafel moet voldoende licht beschikbaar zijn. Dit is immers de plek waar we ontbijten, lunchen en dineren, studeren en/of werken en plezierige avonden met kennissen beleven. Ga je nieuwe verlichting voor boven je eettafel aanschaffen? Houd dan rekening met de positie, het soort verlichting en de hoeveelheid licht. Weet je niet helemaal zeker welk licht het beste in jouw keuken past? Vraag dan zeker vakkundig advies.

Lees tip:  Kunstgras in de tuin? Ga voor de voordelen van realistisch kunstgras!

Vintage en Retro – Een trendy interieurcombinatie.

De trend op dit moment: Vintage en Retro. Daar waar de één erg fan is van moderne en strakke stijlen, is de ander meer fan van een traditionele woonstijl. Voor de laatste club is de combinatie retro en vintage een echte aanrader. Retro bestempelt zich door de fleurige kleuren. Het onderwerp Vintage is er een met veel moed. Het kan heel kleurrijk zijn, maar dit hoeft niet. Wel zijn er eigenaardige kleuren die Vintage omschrijven, namelijk: groen, donkergrijs en okergeel. Hiernaast past een beschadiging ook bij Vintage. Geef kleding en producten een nieuwekans en geef er zelf een leuke touch aan. Een geschikte samenspel tussen oud en nieuw! Kijk voor meer informatie over woonstijlen op fanvanwonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *