Vijf onmisbare gadgets voor ieder huishouden

Gadgets zijn anno 2020 niet meer weg te denken uit onze huishoudens. Deze vernieuwende hebbedingen zijn soms gewoon leuk, maar vaak ook verrassend innovatief en praktisch. Wij van Pinkcube selecteerde 5 gadgets die in ieder huishouden van pas komen.

Waan je in een andere wereld met een VR-bril

Deze technologische trend is helemaal hip. Een VR-bril geeft letterlijk een extra dimensie aan het spelen van games en biedt mogelijkheden om een kijkje te nemen op plekken zonder zelf fysiek aanwezig te zijn. En dat allemaal thuis vanaf de bank!

Luister overal in huis je favoriete muziek met een draagbare speaker

Draagbare speakers zijn de ideale gadget om op iedere plek in huis én daarbuiten je favoriete muziek luisteren. Met je telefoon maak je eenvoudig verbinding via bluetooth en de speaker doet de rest. Tijdens het klussen op zolder, relaxen in de tuin of zingend onder de douche; dankzij de draadloze bediening kan je overal in en rond het huis luisteren naar de beste kwaliteit muziek.

Opgeruimd en opgeladen

Niks is vervelender dan rondslingerende spullen of belangrijke items zoals je telefoon, bankpas of sleutels kwijt zijn. En als je dan je telefoon gevonden hebt maar hij blijkt leeg te zijn, is de ergernis compleet. Met een handige desk organizer is dit eenvoudig te voorkomen. Met behulp van een stijlvolle en duurzame organizer blijft je bureau, tafel of aanrecht netjes en opgeruimd en is het tegelijkertijd mogelijk je telefoon draadloos op te laden.

Ongestoord genieten

Vooral in drukke huishoudens is er soms de behoefte je af te kunnen sluiten van alles van wat er om je heen gebeurd. Met een (draadloze) koptelefoon is het mogelijk om te genieten van je eigen muziek, op te gaan in een game of te ontspannen met een fijn luisterboek, zonder daarbij gestoord te worden door andere geluiden uit je omgeving.

Lees tip:  Hoe creëer je privacy in je huis?

Voorkom oplaad-stress

Al die elektronica moet natuurlijk ook weer opgeladen worden. Met behulp van een USB-hub is het mogelijk om meerdere apparaten en toestellen gelijktijdig op te laden vanuit slechts één aansluiting. Dit voorkomt zoeken naar een vrij stopcontact en maakt dat je ook tijdens het opladen je apparaten en toestellen direct bij de hand kunt houden. Handig toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *