Verlichting van de pijn in spieren

Verlichting van de pijn in spieren

Altijd maar die vervelende pijn in uw rug of nek als u een lange dag heeft gewerkt en het lijkt alsof niks die pijn meer kan verhelpen. Het is natuurlijk erg vervelend om die vervelende en zeurende pijn in de spieren te hebben en het is dan ook vanzelfsprekend dat u hier zo snel mogelijk vanaf wil komen.

Deze pijn wordt voornamelijk veroorzaakt door spanning die wij in de spieren opbouwen, dit kan veroorzaakt worden door stress of overbelasting. Het enige was deze pijn eigenlijk echt kan verhelpen is een massage waarbij alle spieren worden losgemaakt en er voor verlichting wordt gezorgd. Het is natuurlijk niet mogelijk om elke dag na werk even een professionele massage te boeken, dit brengt uiteraard hoge kosten met zich mee en is economisch gezien gewoon niet aantrekkelijk. Wij bij Comfy-Kussen hebben hier de beste oplossing voor, namelijk onze massage kussens die precies hetzelfde werk verrichten als gespecialiseerde masseurs en masseuses. Masseren is een techniek die al duizenden jaren wordt gebruikt voor het behandelen van alle spieren in het lichaam en het heeft duidelijk ook zijn werking bewezen. 

Er bestaat een speciale massagekussen voor de rug en dit heeft een hele duidelijke reden. De rug is een van de meest voorkomende probleem gebieden aangezien onze rug dagelijks ontzettend veel belast (kan) worden. Dit heeft het gevolg dat er ontzettend veel vraag is naar massage kussens speciaal gericht op de rug. De massagekussens zijn te gebruiken op zowel de onderrug als het bovenste deel van de rug en zorgen er binnen de kortste keren voor dat u van uw vervelende pijn af bent. Ze verzachten de zeurende pijn in uw rug en zorgen er tegelijk voor dat de spieren worden losgemaakt. Vaak heeft de pijn en spanning in uw rug te maken met een verkeerde lichaamshouding of eventuele overbelasting bij sport of door fysiek werk. Ook is een ander groot probleem gebied waar mensen vaak last van hebben de nek. Veel mensen hebben tijdens het werken of slapen een verkeerde houding en dit zorgt weer voor opgebouwde spanning in de spieren. Deze spanning in de nek gaan vaak gepaard met andere vervelende klachten zoals hoofdpijn en als dit een langere tijd aanhoudt kan dit bijvoorbeeld leiden tot spanningshoofdpijn. Met een massagekussen voor uw nek zorgt u voor totale ontspanning en voorkomt u dat de klachten erger worden.

Lees tip:  Kasten op maat

Op onze website vindt u een gemakkelijk overzicht van de massage kussens die wij aanbieden en hier vindt u ook nog meer uitgebreide informatie over onze producten en hun werking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *