Veel van huis? Probeer de vrijstaande pakketbrievenbussen

Wanneer je veel van huis bent dan is de pakketbrievenbus een mooie optie zodat je pakketten altijd bezorgd worden. Deze brievenbus zijn beveiligd waardoor de pakketten ook niet gestolen kunnen worden. Ze zijn alk bij je huis of bedrijf te installeren zodat de postbode er eenvoudig bij kan.

Wat moeten we ons voorstellen bij een pakketbrievenbus?

Deze brievenbus is groot genoeg voor pakketten en is ook nog eens extra beveiligd met een handig slot. Je kunt je brievenbus met deze pakketbrievenbus vervangen maar ook gewoon in de buurt van je eigen brievenbus neer laten zetten. Dit is dan wel weer afhankelijk van het model. Er zijn verschillende opties voor appartementen en bedrijven om ze te installeren. Eigenlijk is de vrijstaande pakketbrievenbussen dus veelzijdig.

Nu is deze brievenbus ook handig voor jezelf maar het is ook nog eens duurzamer. Wanneer de pakketjes weer mee terug moeten dan verspilt een postbode veel benzine. Wanneer je dus een pakketbrievenbus hebt heb je dit probleem niet.

De veiligheid van de vrijstaande pakketbrievenbussen

Er zijn veel mensen bang dat hun pakketje uit de pakketbrievenbussen worden gestolen. Maar dat hoeft helemaal niet. Het pakketje wacht veel veiliger op je. Het komt voor dat pakketjes in de buurt achtergelaten worden. Zelfs zo erg dat pakketjes nog wel eens achter de heg of bij de buren belanden.

Wanneer je een pakketbrievenbussen hebt zit je pakje veilig achter slot en grendel. Een inbreker kan niet zomaar in de beveiligde brievenbus komen. Helemaal als de pakketjes in de binnenkomst hal gelegd worden is de pakketbrievenbus een veilige manier om pakketjes in ontvangst te nemen.

Lees tip:  Een prachtige foto op plexiglas laten drukken

Het sluitmechanismen van een pakketbrievenbussen

Bij de pakketbrievenbussen van https://www.my-esafe.be/nl/ kunnen voorzien worden met een aantal sluitmechanismen. Je kunt hier zelf de keuze in maken omdat er verschillende mogelijkheden zijn en deze kunnen afhangen van je eigen budget. Het is ook afhankelijk van hoe je de brievenbus wilt gaan gebruiken.

De optie waaruit gekozen kan worden zijn:

Digitaal cijferslot: Je kunt ervoor kiezen om een digitaal cijferslot te nemen op de brievenbus. Het werkt simpel, je kiest vooraf een code, geeft die mee met de online bestelling en de postcode kan met die code die op het pakje staat de brievenbus openen. Het is mogelijk om meerdere pakjes te ontvangen, iedere postbode kan de code krijgen. Dit is een duurdere variant wat betreft sluitmechanismen.

Valklep: Dit is de meest eenvoudige sluitingsmechanisme wat er is. Het pakketje wordt vanaf boven in de brievenbus gestoken, als de klep dicht gaat schuift het pakje naar beneden. Het pakketje zit er veiliger totdat jij het uit de brievenbus haalt met de sleutel. Bij deze sluitingsmechanisme kan je zelf geen pakketjes klaar leggen die je wilt verzenden.

De drukknop: Hierbij ontgrendeld de brievenbus vooraf en als de het pakketje er in gelegd wordt kan de postbode op de knop drukken. Dan wordt het afgesloten en ligt het veilig.

Connect: Met de extra connect functionaliteit kan je op afstand de brievenbus ontgrendelen via een smartphone app. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *