hond

Vectra 3D: De beste vlooien- en tekenbescherming voor honden

Op zoek naar de beste vlooien- en tekenbescherming voor uw hond? Zoek niet verder dan Vectra 3D! Dit product bevat een unieke combinatie van drie actieve ingrediënten die zorgen voor een snelle verdeling door het hele lichaam van de hond. Vectra 3D beschermt pups en volwassen honden tegen volwassen vlooien, teken, muggen, steekvliegen en zandvliegen. Bovendien voorkomt het de ontwikkeling van alle onvolwassen vlooien stadia (eieren, larven en poppen), waardoor het helpt vlooien in de omgeving te bestrijden.

De 3 V’s van Vectra 3D

  1. Vectra 3D weert af: De actieve bestanddelen van Vectra 3D verspreiden zich snel over het hele lichaam van de hond en weren volwassen vlooien, teken, muggen, steekvliegen en zandvliegen.
  2. Vectra 3D Vermindert: Vectra 3D voorkomt ook de ontwikkeling van alle onvolwassen vlooien stadia (eieren, larven en poppen) en helpt zo vlooien in de omgeving onder controle te houden.
  3. Vectra 3D Weerstaat: De unieke combinatie van drie actieve ingrediënten van Vectra 3D maakt het ook mogelijk om weerstand te bieden tegen bijtende insecten, waardoor langdurige bescherming wordt geboden tegen dit ongedierte.

Waarom Vectra 3D de beste bescherming is

Er zijn vele redenen waarom Vectra 3D de beste bescherming is voor uw hond tegen vlooien en teken. Ten eerste verspreiden de actieve bestanddelen zich snel over het hele lichaam van de hond, waardoor volwassen vlooien, teken, muggen, steekvliegen en zandvliegen worden afgestoten. Vectra 3D voorkomt ook de ontwikkeling van alle onvolwassen vlooien stadia en helpt zo vlooien in de omgeving onder controle te houden. Bovendien zorgt de unieke combinatie van drie actieve bestanddelen van Vectra 3D ervoor dat het middel weerstand biedt tegen bijtende insecten, waardoor het een langdurige bescherming biedt tegen dit ongedierte.

Lees tip:  Waarom elektrisch leasen?

Hoe breng je Vectra 3D aan bij je hond?

Om Vectra 3D op uw hond aan te brengen, zorgt u er eerst voor dat uw handen schoon zijn. Haal de Vectra 3D-applicator uit de verpakking en houd deze rechtop. Richt de applicator weg van het gezicht van uw hond en plaats de punt van de applicator op de huid aan de achterkant van de nek van uw hond. Knijp in de applicator totdat het hele product is aangebracht. Wrijf het product in de huid van uw hond totdat het volledig is geabsorbeerd.
Zo makkelijk kan het zijn. Jij wilt toch ook je hond de bescherming geven die hij verdient? Vectra 3D heeft je dierenvriend de bescherming die hij nodig heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *