Tuinmeubilair dat perfect bij jou past!

Ken je dat gevoel? Je huis is perfect aangepast naar jouw smaak. Je hebt mooie meubels gekozen die helemaal in je interieur passen. Je tuin is aangelegd precies zoals jij het wil. Maar dan moet je nog op zoek naar tuinmeubilair dat helemaal bij jou past. Veel mainstream tuinmeubilair doet je tuin geen eer aan, integendeel. Vaak zitten de plastic stoelen niet echt comfortabel. En het is niet fijn dat de helft van je kennissenkring dezelfde meubels in hun tuin heeft staan.

Tuinmeubilair speciaal voor jou

Gelukkig zijn er ook bedrijven die tuinmeubels ontwerpen die aan jouw wensen voldoen en die even hoge standaarden hanteren als jij. Zo is er bijvoorbeeld het Duitse merk Gloster dat hoogkwalitatieve en tijdloze buitenmeubels ontwerpt en fabriceert. Elk stuk is uniek en met de hand gemaakt; geen dertien in een dozijn dus. Gloster maakt enkel gebruik van de meest kwalitatieve materialen, waardoor je de garantie hebt dat je jarenlang plezier zal hebben van jouw outdoor furniture.

Denk verder dan tuintafels en tuinstoelen

Wanneer je aan buitenmeubilair denkt, mag je een ruimer beeld hebben dan enkel dat van tuintafels en tuinstoelen. Je kan je tuin ook vervolledigen met een sofa, comfortabele stoelen om in te relaxen, knappe bijzettafeltjes en de perfecte verlichting om het geheel volledig af te maken. Je kan je tuin zo inrichten zodat het de perfecte plek wordt om in te relaxen. Met de juiste toetsen creëer je zo het loungegevoel waar je naar op zoek bent.

Exclusief Belgisch tuinmeubilair

Ook in eigen land wordt duchtig ontworpen. Tribu is wereldberoemd als het om exclusief tuinmeubilair gaat. De tuinmeubelen worden ontworpen door topdesigners. Ze maken gebruik van roestvrij staal, aluminium, gelakt of geweven hout en teak. Het resultaat zijn prachtige tuinmeubelen aan topkwaliteit. Tribu garandeert je uniek en prachtig design buitenmeubilair. Je vindt er niet enkel knappe tafels en stoelen, maar ook barmeubelen, unieke verlichting, parasols, zonnezeilen, buitentapijten en accessoires.

Lees tip:  PVC vloer schoonmaken: tips en tricks

Laat je adviseren

Omdat het niet altijd gemakkelijk is om zelf te beslissen welk meubilair in je tuin past en waar je het best plaatst, kan je hier advies over inwinnen. Neem eens een kijkje in een fijne showroom en voel aan welke sfeer het buitenmeubilair creëert: spring eens in de zetel en waan jezelf in je tuin in het heerlijk zonnetje. Wil je echt een project op maat? Dan kan je advies inwinnen bij interieurarchitecten die luisteren naar jouw wensen en met je meedenken en je adviseren. Als je dat wenst, stellen ze een gedetailleerd plan op om voor jou het perfecte plaatje mogelijk te maken. Bovendien wordt er dan samengewerkt met vakmensen die specialist zijn in hun vak. Wanneer je gekozen hebt, welk meubilair je graag wil en hoe dit afgewerkt moet worden, worden je buitenmeubels geleverd en geplaatst. De plaatsers van de meubels hebben richtlijnen gekregen van de interieurarchitecten, waardoor je gerust mag zijn dat alles zo geïnstalleerd zal worden als jij het graag wil. Je kan dus rekenen op een totaalservice, van advies tot plaatsing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *