verhuizing

Tips bij het huren van een verhuislift

Ben je van plan om een verhuislift te huren, zodat je je spullen veilig en zonder schade uit huis kunt halen voor een verhuizing? Zeker als je in een flat woont of als de spullen zich op de tweede verdieping bevinden, is dit een aanrader. Hieronder enkele tips bij het huren van een verhuislift om je verhuizing te vergemakkelijken.

Verhuislift soorten

Er zijn diverse soorten verhuisliften verkrijgbaar om de verhuizing van zware spullen gemakkelijker te laten verlopen. Een ladderlift heeft een bereik tot vijftien meter en kan maximaal tweehonderdvijftig kilo vervoeren. Een opbouwlift met elektrische motor heeft een bereik tot twintig meter en kan hetzelfde gewicht vervoeren als de ladderlift. Woon je in een flat of hoger appartementencomplex? Kies dan bijvoorbeeld voor een opbouwlift met brandstofmotor, want deze lift heeft een bereik tot vijfentwintig meter en kan ook maximaal tweehonderdvijftig kilo ineens vervoeren. Tot slot is de crème de la crème onder de verhuisliften de meubellift die een bereik heeft tot wel dertig meter en vierhonderd kilo ineens kan vervoeren. 

Verhuislift huren met of zonder begeleiding

Als je weinig tot geen ervaring hebt met verhuisliften of je de spullen van hoge hoogte uit huis dient te krijgen, is het aan te raden om een verhuislift met begeleiding te huren. Zij kunnen er zowel voor zorgen dat de spullen netjes op de verhuislift geplaatst worden als dat de spullen netjes naar beneden begeleid worden via de lift. Aangezien er vaak grote of zware spullen met een verhuislift naar beneden vervoerd worden, bestaat er altijd een risico dat spullen bij onjuiste plaatsing op de lift gaan schuiven of er vanaf vallen, wat de kans op ongelukken kan vergroten. Personen kunnen gewond raken of spullen kunnen beschadigen tijdens het verhuisproces met de lift. Neem daarom geen risico als je niet zeker weet of je de lift zelfstandig kunt besturen op de juiste manier. Via ZuidwestVerhuislift.nl huur je eenvoudig een verhuislift met of zonder begeleiding om jouw spullen veilig beneden te krijgen. 

Lees tip:  Is water uit de winkel beter dan kraanwater?

Verhuislift huren kosten

De kosten voor het huren van een verhuislift beginnen al bij zestig euro zonder begeleiding. Echter is het aan te raden om een verhuislift te huren met begeleiding. De prijzen voor een verhuislift huren met begeleiding beginnen bij vijfenzeventig euro per uur. Wil je de verhuislift voor meerdere dagen huren? Dan is er vaak een aantrekkelijke all-in prijs mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *