kringloopwinkel Nijmegen vintage meubels

Tip: koop bij deze kringloopwinkel in Nijmegen de mooiste vintage meubels

Het kopen van tweedehands meubels is goed voor de portemonnee, de kwaliteit is vaak nog hartstikke goed en je helpt het milieu. Naast deze goede redenen om gebruikte meubels te kopen bij een thrift stores kunnen we er nog veel meer bedenken. Koop jij nog altijd alles nieuw? Misschien wordt het tijd om de kringloopwinkel een kans te geven!.

Tweedehands meubels kunnen nog altijd heel waardevol zijn. Ze zijn misschien gebruikt, maar over het algemeen zijn de meubels kwalitatief bijna net zo goed als nieuw. Verder koop je veel meer unieke items. De meubels in een kringloopwinkel zal je niet snel bij iemand anders binnen te komen. Bij nieuwe meubels is dat vaak wel het geval.

Voor iedereen die milieubewust, goedkoop en uniek tweedehands meubels wilt shoppen is een bezoekje aan de kringloopwinkel echt een aanrader. Vintage And More is een grote kringloopwinkel in de buurt van Nijmegen. In hun winkel vind je een ruim assortiment aan onder andere tweedehands meubels. Voor iedereen die van vintage spullen houdt is dit de perfecte plek om een middagje te shoppen.

Tips voor het vinden van vintage meubels

Tweedehands en vintage meubels zijn hipper dan ooit. Vaak is het scoren van een pareltje bij de kringloop niet zo lastig, echter is het wel belangrijk om op één bepaalde manier te shoppen. Wanneer je zoekt naar nieuwe meubels, dan wil je dat deze helemaal perfect zijn en passen in je interieur.

Bij tweedehands meubels werkt dat anders. In een kringloopwinkel mag je ervan uitgaan dat de status van het mobiel ondanks de gebruikte staat goed is. Echter is het wel belangrijk om niet te veel te kijken naar de kleur van het meubel en de functie. Wees creatief.. het opknappen van het meubel hoort er een beetje bij. Geef dat kastje een andere kleur of zelfs een hele andere functie in huis. Stap open minded de kringloopwinkel binnen als je op zoek bent naar vintage meubels voor in je interieur.

Lees tip:  Waarom je jouw tuin het beste door een bestratingsbedrijf kunt laten bestraten

Bezoek Vintage And More

Overtuigd van tweedehands meubels en wil je eens langskomen in onze kringloopwinkel? Vintage And More is gevestigd in Malden en heeft een grote winkel waar verschillende vintage meubels te vinden zijn.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *