Sfeer in huis? Met kaarsen creëer je de basis

Soms kom je een huiskamer binnenlopen en lopen de koude rillingen over je lijf. Zeker in de nihilistische, moderne, strakke, witte stijl kan een kamer kil overkomen. Daartegenover staat dat een kamer vol met snuisterijen, accessoires, decoratie en prullaria wel knus kan aanvoelen, maar snel een ongeordend, stoffig rommeltje wordt. En vind daartussenin maar eens de juiste stijl die wel bij je past. Hoe doe je dat?

Terug naar de basis

Bij een nieuw, leeg huis staat de basis klaar om invulling aan te geven. Om je eigen stijl te creëren in een ingericht huis dien je eerst terug naar de basis te gaan, zowel die van het huis als je persoonlijk voorkeur. Maak een schetsje met de meubels en elementen die sowieso gebruikt worden. Leg daar een kleurenpalletje naast met de kleuren van je voorkeur en bedenk welke items en decoratie-artikelen je verder in de huiskamer wilt. Daarop ga je bouwen met de producten van je voorkeur. Met kleuren, vormen en designs die bij je passen.

Sfeer toevoegen aan je huiskamer met kaarsen

Voor het creëren van sfeer in huis zijn er verscheidene mogelijkheden. Je kunt hierbij denken aan dekentjes, kussentjes, vazen, planten, bijzettafeltjes, schilderijen, foto’s, kleden, lichten en natuurlijk kaarsen. De voordelen van kaarsen:
  • Kaarsen geven een warm en sfeervol licht.
  • Kaarsen zijn in vele maten, kleuren en geuren verkrijgbaar.
  • Voor elk seizoen, feestdag of partij kun je bijpassende kaarsen kopen.
  • Kaarsen zijn een goedkope manier van sfeer creëren.

Kaarsen van Bolsius & Gouda kopen

Het meest populair in Nederland en België zijn de Bolsius & Gouda Kaarsen. Het assortiment is erg groot, zodat je altijd een kaars zult vinden die bij de gelegenheid past. Naast de standaard stompkaarsen, kun je kiezen uit theelichten, geurkaarsen, fakkels, theelichten, drijfkaarsen, bolkaarsen, dompelkaarsen, kerstkaarsen, rustiek-kaarsen, kerkkaarsen, metallic-kaarsen doopkaarsen en nog veel meer. Je kunt ze eenvoudig online kopen bij VanKaarstotServet, de grootste kaarsenwinkel online. In deze shop worden de kaarsen van Bolsius en Gouda tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden, is bestellen eenvoudig, de levering snel en geniet u van de beste persoonlijke service. Veel plezier met het sfeervol inrichten van je huis!  ]]>

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.