Posters/prenten voor kinderkamer

Met een mooie poster of enkele stickers kan je een kinderkamer snel en gemakkelijk omtoveren tot een gezellige en unieke plek. Bovendien kan je zoon of dochter zo zijn of haar eigen decoratie kiezen zonder dat dat duur hoeft te zijn. Laat je inspireren door kinderverhalen en wouden vol met fantasierijke dieren. Of tover de kamer om tot een kasteel vol ridders en prinsessen.

Dit zijn echt fenomenale posters voor een meisjeskamer! Het hoeft niet altijd Disney te zijn. Tegenwoordig is er een ruime keuze aan kwaliteitsvolle prenten om aan de muur van de kinderkamer te hangen. De mooiste personages uit hun favoriete kinderboek houden je kinderen ’s nachts gezelschap. Een liefhebber van dieren en planten kan nu wonen in een echt oerwoud, waar een leeuw van tussen de bomen gluurt en aapjes op je neerkijken. Misschien houden ze meer van stoere draken of dinosaurussen?

Je hoeft slechts enkele stickers te kleven en er vliegen pterosauriërs boven je hoofd. Dat zijn dinosaurussen die kunnen vliegen! Wie het liever wat veiliger houdt kan ook kiezen voor het comfort van een eigen paleis. Met enkele posters tover je de kamer om in een plek waar koningen en koninginnen  wonen en waar ridders en tovenaars op bezoek kunnen komen.

Voor dagdromers schilderen we een sterren hemel op het plafond en bedekken de muren met prenten van ruimtevaarders en robots! Dat is een kamer voor de echte avonturiers die de geheimen van de wereld gaan ontdekken wanneer ze later groot zijn.

Maar denk ook eens aan leuke hippe mooie kussens voor de kinderkamer…

Lees tip:  Waarom glas de laatste jaren steeds vaker wordt toegepast in het interieur

Voorlopig blijft de kamer nog even een kinderkamer. Binnenkort worden die posters waarschijnlijk vervangen door foto’s van hun favoriete rockgroep, voetbalclub of van de sterren van één of andere film. Of misschien willen ze geen posters meer en schilderen ze alle muren van hun kamer in een donkere tint van paars. Gelukkig kan je als ze klein zijn nog helpen met het uitkiezen van de decoratie.  Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.