Optimaal wonen zonder zorgen door uitbesteden VvE beheer

Het beheren van een VvE is lastiger dan het lijkt. Taken die o.a. bij het beheren van een Vereniging van Eigenaren horen zijn: administratief beheer, onderhoud, financieel beheer en organisatorisch beheer. de VvE zelf beheren vraagt dan ook behoorlijk wat tijd en is behoorlijk complex. Heeft jullie Vereniging van Eigenaren niet de benodigde tijd en/of kennis om het beheer zelf uit te voeren? Voorkom een slapende VvE en kies voor extern VvE beheer! Het professionele VvE beheer bedrijf neemt alle of een deel van de taken over. Op deze manier hebben jullie er geen werk meer aan en kun je lekker en zonder zorgen wonen in het appartementencomplex.

Kwalitatief VvE beheer kent vele voordelen

Het is belangrijk een gezonde VvE te hebben, omdat dit zowel het woongenot als de verkoopprijs van het appartementencomplex verhoogt. Een gezonde VvE is goed georganiseerd en komt tijdig in actie. Maar wanneer wordt een VvE gezien als een actieve Vereniging van Eigenaren? Een gezonde en actieve VvE vergadert op z’n minst jaarlijks. Daarnaast ziet de VvE erop toe dat de appartementen voldoende onderhouden worden. Het is verder verplicht een onderhoudsplan op te stellen. Hierin staat wat het onderhoud gaat kosten en op welk moment dit plaatsvindt. Een inactieve Vereniging van Eigenaren brengt meerdere nadelen met zich mee. Zo wordt het gebouw onvoldoende onderhouden, wat onder meer zorgt voor minder woonplezier.

Het beheer van de VvE uitbesteden

Om een inactieve Vereniging van Eigenaren te voorkomen, kunnen jullie ervoor kiezen het beheer van de VvE deels uit te besteden. Dit is mogelijk voor het complete beheer of bijvoorbeeld enkel het algemeen beheer. Op het moment dat jullie het VvE beheer uit handen geven, helpt een derde partij bij zowel advies en begeleiding als concrete uitvoering. Denk hierbij aan dingen als; bestuurlijk beheer, bouwkundig beheer, financiële administratie en het heractiveren van een Vereniging van Eigenaren. Door het beheer van de VvE (deels) uit te besteden aan professionals ben je verzekerd van goede aansturing, begeleiding en advisering. En dat resulteert in een comfortabele woonomgeving, het behoud van waarde voor het pand en onbezorgd wonen. VvE beheer uitbesteden? Klik dan hier: ASN VvE beheer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *