Opblaasbaar bubbelbad nemen

Opblaasbaar bubbelbad nemen

Veel mensen zouden graag een bubbelbad willen hebben, maar hebben niet de daartoe nodige financiële middelen of de daartoe nodige ruimte in hun huis of tuin. Voor die mensen is het mogelijk het waard om na te denken over het nemen van een opblaas jacuzzi. Dit is dus een jacuzzi die je gewoon op blazen kan en in je tuin neerleggen kan.

Voordelen van opblaasbaar

Dat hij opblaasbaar is heeft een aantal voordelen. De belangrijkste is misschien wel de ruimte besparing die je hebt ermee. Je kan het bad gewoon weer leeg laten lopen als je er klaar mee bent en vervolgens dus gewoon weer in je schuurtje leggen als je er klaar mee bent. Zo kan je je tuin dus voor meerdere dingen gebruiken en toch een bubbelbad in je tuin hebben. Dit is erg handig als je een wat kleine tuin hebt waar je maar weinig in kwijt kan. Maar naast het voordeel van de ruimtelijke indeling is er ook nog een financieel aspect aan de voordelen natuurlijk. Immers is een opblaasbaar bad veel goedkoper dan een echt bad. Je hebt minder dure materialen nodig, maar ook hoef je niet iemand het voor veel geld te laten installeren, aangezien je dat eigenlijk gewoon zelf doet.

Nadelen van opblaasbaar

Maar natuurlijk zijn er ook wel wat nadelen aan verbonden. Het belangrijkste nadeel is misschien wel dat je hem steeds helemaal op moet blazen als je hem wil gebruiken. Natuurlijk kan je het bad gewoon laten staan als je hem wat vaker gebruikt, maar je moet je wel bedenken dat je dan je voordeel van ruimtegebruik een beetje in de weg staat. Verder vul je zo’n bad over het algemeen gewoon met water uit de kraan, waardoor het weg laten lopen van het water wel eens moeizaam zou kunnen gaan. Daarnaast ziet het er natuurlijk wat minder mooi uit dan een echt ingebouwd bad.

Lees tip:  Internationaal verhuizen met een verhuisteam: een stressvrije ervaring

Andere alternatieven

Maar naast het opblaasbare bad heb je nog meer alternatieven voor een vast bad. Zo kan je ook kiezen om helemaal geen bad te nemen in je eigen tuin en gewoon zo nu en dan eens naar een spa te gaan of naar een zwembad waar ze een bubbelbad hebben staan. Als je niet van plan bent hem erg vaak te gebruiken bespaar je daarmee niet alleen een hoop geld, maar bespaar je ook nog het milieu door minder materialen te verspillen zoals rubber en water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *