Oosterse hanglampen

Bij Ghalia hebben we een grote collectie hanglampen met open opening aan de onderzijde. Ze zijn ideaal om boven de eettafel te hangen of in een knusse hoek van de kamer. Het meeste licht schijnt door de onderzijde, terwijl de rest van het licht als een lichtspel wordt verdeeld door de kamer. Hang een lamp solitair boven de tafel, of kies er voor om een cluster van drie of meer lampen in verschillende hoogtes op te hangen.

Er zijn verschillende vormen te krijgen. Zo zijn er ronde vormen, ovale lampen, peervormige hanglampen, maar ook cilindervorm en zelfs een hypermodern ontwerp in de vorm van een ouderwets peertje. Ook de designs, waarin de gaatjes zijn gestanst verschillen enorm. Het aantal gaatjes per lamp kan variëren van 1500 gaatjes in de kleinere lampen tot 6000 gaatjes in de grotere maten. Dit is de #1 site voor goedkope oosterse stijl plafonnières!

Tafel- en vloerlampen

Ghalia heeft ook een zeer gevarieerde collectie Oosterse tafellampen en vloerlampen in verschillende maten en ontwerpen. Ze brengen allemaal een voor een hun eigen charme met een warm oosters tintje in de kamer. Op de dag zijn de lampen al een waar kunstwerk, terwijl ze ’s avonds voor een betoverend lichtspel zorgen. De lampen vallen op en stralen klasse uit. Als je ze een mooie plek geeft is dat al voldoende om de lamp letterlijk en figuurlijk te laten stralen in je interieur.

Alle Arabische lampen worden geleverd inclusief bekabeling, fitting en bevestigingsmateriaal. De website legt uit welke lichtbron je kunt kiezen voor het beste effect dat je wilt bereiken.  Je kunt de lampen schoonhouden door af en toe af te stoffen, maar ze kunnen ook worden schoongemaakt met vloeibare zeep. Laat de zeep even intrekken waarna je de lampen met een zachte doek kunt afnemen. Gebruik geen zilverpoets, daar wordt de zilverlaag steeds dunner van.

Lees tip:  3 redenen om een bouwtechnische keuring uit te laten voeren

Verder, denk aan andere sfeervolle oriëntaalse meubels van Ghalia Vul je verzameling filigrain lampen aan met bijpassende kaarshouders voor een klein accent elders in de kamer. Het is altijd gezellig om ’s avonds een kaarsje of wat aan te steken en deze kaarshouders geven door de gestanste gaatjes hetzelfde effect als de hanglampen of staande filigraanlampen.  Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *