Nieuwe woning bouwen

Nieuwe woning bouwen

Ongeveer een half jaar geleden zijn we begonnen met het bouwen van onze nieuwe woning. Omdat we met een gezin van vijf personen in een daarvoor net iets te klein huis zitten was het de bedoeling om een nieuwe woning te gaan bouwen. Omdat we in de mogelijkheid zijn om groter te gaan wonen hebben we de keuze gemaakt om deze kans dan ook niet te laten gaan. We hebben ervoor gekozen om onze oude woning gelijk te laten taxeren om te kijken wat het oplevert. Dit omdat er ergens achteraf net naast het dorp een stuk grond vrij kwam waar wij zeker een goed idee over hadden om erop te gaan bouwen. Gelijk schakelden we door naar een bouwbedrijf dat hierin ons kon helpen. En na een maand wachten begon de bouw van onze nieuw woning al. Onze oude woning hadden we inmiddels ook al in de verkoop gezet.

Gebruik maken van een tijdelijke woonunit

De nieuwe woning was al een heel eind maar was nog lang niet klaar met de verbouwing. Uit de planning bleek dat dit nog wel een half jaar kon duren. Toch hadden we inmiddels onze oude woning al verkocht. Nadat we tip kregen van een familielid van onze hebben we contact opgenomen met een bedrijf die tijdelijke woonunits kon leveren op locatie. Zo zouden we dan tijdelijk hierin kunnen wonen tot het huis helemaal klaar is. Uiteindelijk heeft Demako Units ons een tijdelijke woonunit geleverd waarin we een half jaar fijn in hebben kunnen wonen.

Lees tip:  Schommel aanschaffen

Zonnepanelen op nieuwe woning

Toen we nog in onze woning woonden hebben we lang getwijfeld over het nemen van zonnepanelen. Omdat wij graag actief willen meewerken aan een groenere planeet hebben we ervoor gekozen om zonnepanelen te plaatsen op onze nieuwe woning. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn om kosten te besparen op de energierekening. Om deze redenen gingen we dus opzoek naar een bedrijf die zonnepanelen laten plaatsen in Losser. Inmiddels hebben we de zonnepanelen al een hele tijd op ons dak en zijn we blij dat we meewerken aan een groenere planeet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *