rotan woonaccessoires

Mooie en handige rotan woonaccessoires

Rotan meubelen zijn kenmerkend eigentijds, met een vleugje nostalgie. Je kunt met lak of met beits behandelde rotan meubelen kopen. Lak geeft een mooie glans, waar beits bijzonder naturel oogt. Waar je ook voor kiest, binnen de interieurtrends van 2021 mogen rotan meubelen of accessoires niet ontbreken.

Mooie en handige rotan-accessoires

Op dit moment zijn rotan hanglampen boven de eettafel een ware must. Deze design rotan lampen zijn in vele uitvoeringen en modellen verkrijgbaar en geven de eettafel een geheel eigen touch en feel. Design rotan lampen passen bij uitstek in een modern- maar ook landelijk- en industrieel interieur. Doordat rotan een natuurproduct is kan het een bijzonder mooi tegenwicht bieden aan kunststof stoelen, en sluit het gelijktijdig geweldig aan bij overige natuurproducten, zoals een houten tafel, een betonnen vloer en metaal afwerkingen. Doordat rotan lampen openingen kennen, geniet je van een optimale lichtbeleving.

Rotan manden

Rotan manden hebben door de jaren heen nooit aan populariteit ingeboet. Onverminderd populair en geliefd blijven kleine, maar ook grote rotan manden. Grote rotan manden zijn niet alleen als opbergmand te gebruiken, ook verfraaien zij het interieur als salon- of als bijzettafel. Kleine rotan manden worden meestal als opbergmand gebruikt voor van alles en nog wat; van tijdschriften- tot speelgoedmand. Je kunt ze met of zonder deksel kopen. Kleine rotan manden zijn ideaal om onder loze plekjes te schuiven (zoals onder een kast), of om te gebruiken in open kasten zonder deur. Je kunt er allerhande spullen in kwijt en je kast oogt rustig en opgeruimd.

Lees tip:  PVC vs laminaat

Functioneel rotan

Daarnaast zijn rotan manden soms echt lekker praktisch. Wil je aardappels droog en donker bewaren? Kies voor een rotan mand met deksel. Je bergt ‘m op in je onderste keukenkastje of in een bijkeuken/ dan wel schuur. Doordat rotan een natuurproduct is en de manden openingen bezitten, zullen aardappels niet broeierig gaan schimmelen of rotten. Dit geldt ook voor het bewaren van uien – tot aan sinaasappels toe. Rotan manden zijn dus ook echt hartstikke handig in de keuken en verkrijgbaar in velerlei formaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *