Mooi servies kopen?

Als je gaat verhuizen is dat vaak een mooi moment om eens te kijken naar de spullen die je hebt en die je graag wilt meenemen naar je nieuwe woning, en naar de spullen die je nog nodig hebt en nieuw wilt aanschaffen. Veel mensen raken op een gegeven moment uitgekeken op hun servies omdat het bijvoorbeeld niet meer compleet is of omdat het door de jaren heen schade heeft opgelopen. Nieuw servies kopen is dan een logische keuze en het is fijn als je je hele servies van één merk kan kopen, zodat je niet teveel tijd kwijt bent met het bij elkaar zoeken van het servies. Mooi servies kun je bijvoorbeeld kopen van het merk HK Living

Theeservies aanschaffen

Bij het kopen van een servies denken mensen vaak het eerste aan borden, kopjes en glazen. Maar vergeet vooral ook geen mooie thee mokken aan te schaffen die lekker drinken, bijvoorbeeld een HK Living mok . Als je een echte theeleut bent, zorg dan dat de mokken niet te klein zijn zodat je niet telkens heen en weer hoeft te lopen om nieuwe thee te halen. Zorg ook dat je een mok met een oortje koop of kies voor een siliconen beschermhoes zodat je de mok goed kan vasthouden zonder dat je je handen verbrandt.

Een compleet servies houden 

Als je servies vaak gebruikt, is de kans dat het beschadigd raakt aanzienlijk. Zeker als je bijvoorbeeld nog jongere kinderen in huis rond hebt lopen is de kans groot dat er wel eens een bord, kopje of glas sneuvelt. Ook de vaatwasser zorgt er soms voor dat er stukjes van het servies afbreken waardoor het minder mooi is. Servies in de vaatwasser zetten kan ook zorgen verkleuring van het servies. Als je een compleet en mooi servies wilt behouden, is het daarom een goed idee om servies voor speciale gelegenheden aan te schaffen. Dit servies was je met de hand af en gebruik je alleen voor feestdagen of andere speciale momenten. In het dagelijks leven is het wat minder belangrijk dat al het servies bij elkaar past, dus als het servies niet compleet meer is, kan je het nog prima hiervoor gebruiken.

Lees tip:  Ideeën en ontwerptips voor je oprit

Servies aanvullen

Een andere manier om je servies compleet te houden, is door het aan te vullen als er een onderdeel kapot of beschadigd is. Om het risico te vermijden dat jouw specifieke servies niet meer te koop is, kan je bijvoorbeeld servies in een bepaalde stijl kopen, maar wel in verschillende kleuren. Zo kun je altijd weer nieuw servies in deze stijl bij kopen zonder dat het opvalt dat het nieuw is. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *