Maak kennis met Scandinavische bedden

Scandinavische bedden zijn hoogwaardige boxsprings die voornamelijk van natuurlijke materialen zijn gemaakt. Ze zijn geliefd om verschillende redenen, waaronder hun solide, unieke uiterlijk en ambachtelijke afwerking. Het resultaat is een zeer zacht en comfortabel slaapsysteem van recyclebare en ecologische materialen. De bedden staan wereldwijd bekend om hun comfort. Jouw slaapcomfort is de topprioriteit van Slaaphof. Zo zullen zij altijd willen voldoen aan de vraag naar Scandinavische bedden voor mensen die net als jij beter willen slapen.

Een vertrouwde distributeur van bedden in Nederland

Beddenzaak Putten wilt heel Nederland van beter slaapcomfort voorzien. Zij houden voortdurend de markt in de gaten om nieuwe doorbraken en innovaties op te vangen. Tevens zijn zij de komende jaren exclusief distributeur van Zweedse bedden van Mattsons en AYA of Sweden. Ze bieden dus niet alleen de volledige selectie van deze hoogwaardige merken, maar zijn ook op de hoogte van alle technische details en weten waar ze op moeten letten om jou het ideale bed te kunnen adviseren. Beide fabrikanten bieden de kenmerkende Scandinavische boxsprings met een stevig massief houten frame. Desgewenst worden bij deze Scandinavische boxsprings ook hoogwaardige toppers geleverd. Welke keuze je ook maakt, je wordt niet teleurgesteld, want beide behoren tot de meest betrouwbare beddenmerken die in Nederland verkrijgbaar zijn.

Twee grote merken bedden

Een topper, een matras en een boxspring vormen samen een volledige Zweedse boxspringset. In Zweden heb je de keuze tussen de twee soorten Zweedse bedden die van vrijwel ieder merk beschikbaar zijn. Het eerste type bed is het kaderbed waarbij het matras wordt afgewerkt door het direct op de boxspring te leggen (gestoffeerd). Een kaderbed heeft als voordeel dat het matras nooit kan verschuiven. Vooral bij gebruik van een elektrische boxspring is dit een belangrijk voordeel. Het tweede type bed is een continentaal bed waarbij het matras er los op ligt. Dit is het type bed dat mensen in Nederland vaak hebben. Twee van de bekendste merken bedden zijn Mattsons en Hästens en het Zweedse AYA. Als je besluit om boxsprings van Mattsons en Hästens te kopen, dan is dat zeker iets waar je geen spijt van krijgt. Deze boxsprings zijn sterk, duurzaam en voornamelijk vervaardigd uit natuurlijke materialen. Je kunt ook boxsprings kopen van AYA of Sweden welke een wat meer eigentijdse uitstraling hebben door het minimalistische design. Beide merken zijn beroemd en alom vertrouwd. Je zult hoe dan ook tevreden zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *