Last van ongedierte? 

Wanneer er ongedierte binnen je woning leeft, is het belangrijk om dit tijdig te laten bestrijden. Op deze manier voorkom je dat er schade aan je woning ontstaat. Schade ontstaat bijvoorbeeld door muizen die het isolatiemateriaal tussen twee muren aantasten. Of wat te denken van ratten, die voor schade aan houten plinten kunnen zorgen? Reden genoeg om het ongedierte in een vroeg stadium aan te pakken. Zou je dit niet doen, dan zal je al snel te maken krijgen met een heuse ongedierteplaag. Met name muizen kunnen zich razendsnel voortplanten. Er zijn verschillende manieren om ongedierte te bestrijden. Vaak blijkt het inschakelen van een professionele ongediertebestrijder de meest effectieve oplossing. Een voorbeeld hiervan is De Bestrijdingsbrigade.

Ongedierte bestrijden uit je woning

Zelf ongedierte bestrijden blijkt vaak een hele klus te zijn. Niet alleen is het doorgaans lastig om de plek te vinden waar het ongedierte zich verstopt. Ook zijn de bestrijdingsmiddelen uit een supermarkt of bouwwinkel lang niet altijd effectief. Het ongedierte zal hierdoor deels in leven blijven en daardoor al snel voor een volgende ongedierteplaag zorgen. Daar komt bij dat deze bestrijdingsmiddelen gevaarlijk kunnen zijn voor je eigen gezondheid, die van je kinderen en die van huisdieren. Houd er rekening mee dat het gebruik van deze middelen niet altijd is toegestaan buiten je woning. Je zou andere dieren hiermee in gevaar kunnen brengen.

Hulp van een professionele ongediertebestrijder

Professionele ongediertebestrijders beschikken over hulpmiddelen die veel efficiënter zijn, dan de middelen uit de supermarkt of bouwwinkel. Zij kunnen bijvoorbeeld hitte en kou inzetten, om het ongedierte tegen te gaan. Zeker bij houtworm is dit aan te raden! Houtworm verstopt zich diep in houten constructies. Een bestrijdingsspray is niet krachtig genoeg om tot deze plekken te komen. Met hitte en kou kan de houtworm alsnog gedood worden. Een verergering van de schade wordt zo voorkomen.

Lees tip:  Alles wat je wilt weten over de aanschaf van gordijnen

]]>

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.