Kunstgras laten aanleggen door de hovenier

Nooit meer gras maaien en altijd een groen gazon in de achtertuin. Het is mogelijk met kunstgras. Door een kunst grasmat aan te laten leggen, kan de grasmaaier de deur uit en bespaar je geld op mest, kalk en andere middelen voor een groen en gezond gazon. Ook in droge tijden, geniet jij van een mooie groene grasmat. Daarnaast kan er volop op gespeeld worden, zonder dat het gras uitdroogt of bruin wordt. Ook een kunstgrasmat aan laten leggen? Laat dat dan over aan de professional.

De voordelen van kunstgras

Een gazon is altijd lastig te onderhouden. Het spreekwoord ‘Het gras is altijd groener bij de buren’ is dan ook niet voor niks. Onkruid, mos en klaver dat tussen de grassprieten groeit en kale plekken in het gras zijn funest voor je gazon. Bemesten, bekalken, verticuteren en beluchten zijn allemaal middelen die we kunnen toepassen om het gazon gezonder en groener te maken, maar dit kost vaak veel tijd en geld. Daarnaast moet het gras gemaaid worden, ook een tijdrovende klus. Kunstgras laten leggen heeft dan ook veel voordelen ten opzichte van natuurgras. Kunstgras is onderhoudsarm en slijtvast. Het gras blijft mooi groen van kleur en je tuin ziet er dan ook het hele jaar groen en fris uit.

Onderhoudsvriendelijke tuin

Een onderhoudsvriendelijke tuin is voor mensen zonder groene vingers vaak erg belangrijk. Zij vinden tuinieren niet leuk of hebben geen tijd of zin om hier tijd aan te besteden. Een hovenierbedrijf kan samen met jou kijken naar de aanleg van een onderhoudsvriendelijke tuin. Kunstgras past uitstekend in een onderhoudsvriendelijke tuin. Je haalt hiermee toch de mooie groene kleur je tuin in, maar hoeft geen tijd te besteden aan het maaien van het gras. Een hovenier in Hoogeveen of een hoveniersbedrijf elders in het land kan je vaak uitstekend van dienst zijn met de aanleg van kunstgras. Daarnaast kunnen zij je informeren en adviseren op dit gebied. Zodat jij snel kunt genieten van jouw nieuwe tuin.

Lees tip:  Flink besparen op je energierekening
]]>

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.