Kleurtrends in de badkamer

Het was een lange tijd een trend om een badkamer te hebben in de kleur wit. Er werd voornamelijk gekozen voor de kleur wit, aangezien witte tegels in de badkamer in de eerste plaats zorgen voor een strak en fris uiterlijk.
Wilt u toch graag meer sfeer in uw badkamer, dan zijn er vele mogelijkheden. Want voor elke stijl is er een geschikte tegel te vinden en zo kunt u makkelijk uw eigen sfeer creëren.

Eigen stijl geven aan uw badkamer
Tegenwoordig ziet u steeds vaker badkamers met kleur ontstaan. Er wordt een eigen sfeer gecreëerd op het gebied van styling door verschillende kleuren te gebruiken. Dit kan u ook terug laten komen in uw eigen badkamer. Op dit moment ziet u gekleurde badkameraccessoires die razend populair zijn. Denk aan een handdoekrek of een toiletrolhouder. Ook zijn er vele sanitaire producten zoals kranen, waskommen en toiletten verkrijgbaar in diverse, opvallende kleuren. Door gebruik te maken van verschillende, opvallende kleuren, kunt u uw eigen stijl creëren in uw badkamer.

Gekleurde badkameraccessoires
U kunt ervoor kiezen om alle badkamermeubels of badkameraccessoires een kleur te geven, of u kunt het bij één meubel of accessoire die laten. Op deze manier creëert u uw eigen stijl in uw badkamer. Een wasbak is een badkamermeubel die veel gebruikt wordt en verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Op deze manier voegt u eenvoudig kleur toe aan uw badkamer en kunt u het mooi laten aansluiten op de rest van het interieur. Met wasbakken kunt u vele verschillende kanten op, maar u kiest natuurlijk wat u in uw eigen badkamer wilt doen. Wie weet is een rode wastafelkraan wel iets wat bij u past.

Gekleurde douchevloeren
Een douche neemt vaak een groot gedeelte in van uw badkamer en hier kunt u gemakkelijk veel kleur in laten terug komen. Waar u voorheen alleen de keuze had in diverse witte douchevloeren en -bakken, heeft u tegenwoordig ook de keuze uit diverse kleuren voor uw douchevloeren en -bakken. Douchebakken en douchevloeren zijn tegenwoordig namelijk verkrijgbaar in vele diverse kleuren. Hierdoor laat u het perfect aansluiten op de rest van het interieur. Kies bijvoorbeeld voor een douchebak in de kleur Antraciet.

Gekleurde accessoires maken het af!
Bent u overtuigd om uw badkamer meer kleur te geven? Dit kan op verschillende manieren. Neem contact op met een winkel die gespecialiseerd is in vloeren en accessoires voor badkamers, want zij kunnen u het beste adviseren en hebben altijd een passende oplossing. Samen kijken jullie wat de mogelijkheden zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *