Kies voor een zwembad op maat in uw tuin

Menig tuin wordt tegenwoordig opgesierd met de aanleg van een zwembad op maat. Niets is immers prettiger dan zwemmen in de eigen tuin. Als u ook een zwembad in de tuin wilt, doe dan vooral zaken met Tuin en Vijver Direct, specialisten in het aanleggen van een zwembad op maat. De specialist kan u het gehele pakket voor het zwembad leveren, zoals ze zeker ook specialist genoemd mogen worden op het gebied van zwembadfolie en zwembadbenodigdheden. Meer informatie over alles de aanleg van een zwembad in uw tuin kunt u hier vinden.

Garantietermijn op lassen als het materiaal

Als u dan toch kiest voor een zwembad op maat in uw tuin, dan kunt u ook maar meteen voor de beste materialen zwembadfolie van de bekendere merken kiezen. Er geldt een garantietermijn op zowel de lassen als het materiaal. Tuin en Vijver Direct geeft u steeds het beste advies over de te gebruiken folie, een folie die prima bestand is tegen chloor en bijvoorbeeld zonnebrandcrème.

Maak altijd eerst een ontwerp van het zwembad

Dan de aanleg van het zwembad in uw tuin. Belangrijk is om eerst altijd een ontwerp van het zwembad te maken. Kijk naar de lichtinval en de schaduw in uw tuin in de wetenschap dat voor het op natuurlijke wijze opwarmen van het water in het zwembad de energie van zonlicht gewenst is.Alle relevante informatie over de aanleg van een zwembad in uw tuin kunt u hier vinden, hier op deze website. Is het ontwerp klaar? Maak dan gebruik van de Zwembad Calculator om zo handig de oppervlakte van het folie dat nodig is voor het zwembad te berekenen. De beste calculator in de branche werkt gemakkelijk.U voert de afmetingen in en kiest vervolgens de door u gewenste kwaliteit van materiaal en beschermdoek.

Lees tip:  Afvalcontainer huren Breda

Kiezen voor twee soorten zwembaden

De specialisten van Tuin en Vijver Direct maken de folie vervolgens op maat en bezorgen het snel thuis. Er kan geleverd worden in twee uitvoeringen; prefab geproduceerde zwembaden in ongewapend PVC, met een dikte van 1 millimeter. Ook kan gekozen worden om het zwembad in uw tuin aan te laten leggen, waarbij gelast wordt in gewapend PVC van minimaal 1,5 millimeter dikte. De specialist kan overigens alles wat nodig is voor het zwembad leveren; van zwembadfolie tot de onmisbare filters. Niet voor niets geldt Tuin en Vijver Direct als dé online groothandel in zwembadartikelen.

Alleen kwaliteitsproducten

U kunt voor twee soorten zwembaden terecht bij de specialist, die alleen werkt met kwaliteitsproducten, u een garantietermijn biedt op lassen en folie en bekend staan om het persoonlijke advies en de goede bereikbaarheid. U weet dus waar u moet zijn als u in de zomer ook wilt genieten van een verfrissend zwembad in uw tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *