Houtpellets

Houtpellets voor de milieuliefhebbers van merk Plospan

Houtpellets zijn handig voor een heleboel dingen. Waar je nu een houtpellet voor nodig hebt, maakt niet uit, want wij hebben een ruime keuze aan houtpellets bij onze winkel. Als je een milieuliefhebber bent en je de co2 uitstoot wilt verminderen, dan zijn de houten pellets van Plospan de pellets voor jou. Deze pellets die gemaakt zijn van loofhout en naaldhout zijn milieuvriendelijk en stoten zo weinig mogelijk co2 uit tijdens het verbranden. Hierdoor zijn de pellets van dit merk ideaal voor als je een pelletbrander hebt. Je kunt kleinere of grotere korrels kopen en zo heb je ook nog de keuze tussen maat.

De voordelen van Plospan houtpellets

Houtpellets van Plospan kopen heeft veel voordelen. De houtpellets zijn van hoge kwaliteit en er komt bijna geen co2 vrij tijdens het verbranden hiervan. Hierdoor zijn ze extra milieuvriendelijk en zijn ze ook nog eens erg duurzaam. Bij ons liggen er altijd Plosplan houtpellets op voorraad. Je bestelt ze makkelijk en betaalt hier dan een goedkope vaste prijs voor. Als je graag milieuvriendelijk werkt en hoge kwaliteit pellets wilt hebben dan zit je bij de pellets van Plospan helemaal goed.

Laat de pellets bezorgen of kom ze afhalen in het midden van Nederland

Als je bij ons houten pellets van Plospan bestelt, kun je kiezen tussen twee opties. Je kunt de houten pellets laten bezorgen of je kunt ze komen afhalen. Grote hoeveelheden pellets zijn natuurlijk een stuk makkelijker om te laten bezorgen. Dan staan ze meteen bij je thuis of op je bedrijf en hoef je geen grote bus te lenen om langs te komen. Afhankelijk van de kilometers die gereden moeten worden, hangt hier een bepaalde prijs aan vast. Niet zo veel pellets nodig en weet je zeker dat ze in je auto of busje passen? Dan kun je ook bij ons de pellets komen afhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *