Hoe je jouw kantoor kan schoonhouden

Weet je niet hoe je jouw kantoor schoon kan houden. Is het altijd een troep op kantoor. Is de hygiëne ver te zoeken. Dan is het misschien een idee om te kijken naar een schoonmaakexpert die wel werkt en die jouw organisatie weer fris kan maken.  

Een van de pioniers op het gebied van schoonmaakartikelen is Sealed Air Diversey Care. Zij maken schoonmaakartikelen en hygiëne artikelen die naast duurzaam ook slim in gebruik zijn. Daarbij bieden ze breedte en diepte aan in het assortiment artikelen waardoor elke organisatie hygiënisch en schoon door kan en dit ook nog voor elke situatie.    

Sealed Air Diversey Care is bijna honderd jaar geleden ontstaan toen een aantal bedrijven zich samenvoegde tot één groot geheel. Eind 19de eeuw opende de heer S.C. Johnson een vloeren handel vervolgens werd begin van deze eeuw de Diversey Corp gesticht. Beide bedrijven kende successen en dit bleef niet onopgemerkt. Zo nam multinational Unilever Diversey Corp over on 1996. Zij gingen daarna door onder de naam DiverseyLever. Het jaar erop werd het commerciële en institutionele gedeelte van S.C. Johnson afgescheiden van de rest. Dit is het begin van Johnson Wax Professionals.   Vervolgens werden beide bedrijven gecombineerd in 2002 en zo ontstond Johnson Diversey. Jaren later, midden 2011 fuseerde het bedrijf met Sealed Air. Wat een expert was in hygiëne. Nu is het bedrijf een van de, zo niet, de marktleider binnen het segment.  

Een ander merk is Caluclear een organisatie die het schoonmaken versimpeld. Dit doen zij door hun producten een kleur mee te geven zodat jij meteen kan zien waarvoor de producten geschikt zijn. Zo is blauw voor interieur, groen voor de vloer en zwart voor het zware schoonmaak werk. Caluclear is daarnaast materiaal vriendelijk. Dit houdt in dat zij geen agressieve producten en chemicaliën gebruiken. Een ideale partner voor uw kantoor.

Lees tip:  Renovlies behanger


Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.