stijlvolle keuken

Hoe creëer je een stijlvolle keuken?

De keuze uit keukens is gigantisch. je kunt gaan voor een landelijke look of toch juist de industriële of scandinavische look. Het is natuurlijk belangrijk dat je keuken goed bij de rest van je interieur. Om de juiste keuken te kiezen, geven wij de je graag wat tips.

Marmer

Wanneer men ‘marmer’ zegt, wordt er vaak gedacht aan luxe en terecht. Een marmer keukenblad zorgt voor die natuurlijk luxe uitstraling. Écht marmer is natuurlijk is erg kostbaar. Maar er zijn natuurlijk altijd alternatieven die kunnen zorgen voor de marmeren uitstraling. Ook zijn deze vervangende materialen nauwelijks te onderscheiden van écht marmer. 

Stijlvol zwart

Ook iets wat luxe uitstraalt is een stijlvol zwarte keuken met wit of zwart aanrechtblad. Zwart is ideaal wanneer je alles in de zwarte kleur wilt. Zo is er ook een uitgebreid aanbod aan zwarte kranen en wasbakken, maar ook machines zijn er in het zwart verkrijgbaar. In een zwarte keuken staat ook een wijnkoelkast erg stijlvol.

Witte keuken

Wit is de meeste gekozen kleur als het gaat om keukens in de Nederlandse huishouden. Wit straalt rust uit en veel mensen houden er gewoon niet van een donkere keuken. Een witte keuken met zwart keukenblad is er populair. Het zwart breekt het wit en dus blijft de keuken kleurrijk doordat het niet alleen wit van kleur is. 

Kies jij voor luxe uitstraling?

Ben jij toch een beetje een luxepaardje en wil jij de huisstijl doortrekken in de keuken. Dat kan op https://anselmoome.nl/. Zij zorgen dat je keuken perfect op maat gemaakt wordt in jouw favoriete stijl. De industriële look, landelijke look of juist scandinavische look. Alles is mogelijk met de op maat gemaakte keukens van Anselm Oome. Is de rest van je interieur nog niet helemaal naar je smaak. Daar kunnen zij daar ook wat aan doen. Want zij kunnen namelijk alles op maat maken. Lees ook de blog over de juiste meubelen zoals een eettafel die perfect past bij je keuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *