Het inrichten van een nieuwe huis, waar begin je?

Heeft u recent een nieuwe huis gekocht en bent u al aan het nadenken hoe u deze woning gaat inrichten? Lees dan snel verder, de meeste woningen moet u vaak opnieuw inrichten, met uitzondering van Serviced Apartments in Amsterdam bijvoorbeeld, en dat kan erg veel tijd en geld kosten. Daarom geven wij jou wat basic tips bij het inrichten van een nieuwe woning om u er snel thuis te laten voelen. Dit hoeft vaak niet duur te zijn en kan al met leuke accessoires al snel opgeleukt worden.

De basis

Allereerst is het belangrijk de basis van een nieuwe woning al in order te hebben. Denk hierbij aan het verven van de plafond en wanden, maar ook de vloeren en de plek waar de keuken/badkamer komen te staan. Het is vooral belangrijk de vloer er als eerst in te leggen, ja dit wordt vies, maar hierdoor komt u niet in de problemen als andere dingen al geplaatst zijn en u hierdoor alles nog een keer eruit moet halen om de vloer en makkelijk in te kunnen leggen. Vervolgens is het verstandig de “grote” meubelen erin te zetten, denk hierbij aan de keuken, badkamer, banken, tafels, bedden etc. Als u dat heeft geplaatst dan is het tijd om het huis “aan te kleden”.

Accessoires die een verhaal vertellen

Een huis aankleden hoeft niet perse een moeilijke klus te zijn. Het is echter wel erg leuk om het op te leuken met voorwerpen die een verhaal vertellen. Bijvoorbeeld items die u uit het buitenland heeft meegenomen bijvoorbeeld schilderijen of ook manden, salontafels of kussens. Hierdoor krijgt u namelijk al snel een “thuis” gevoel. Het is echter wel belangrijk dat de accessoires in stijl zijn van uw grote meubelen en vloeren en kleuren, zodat het niet met elkaar vloekt of een combinatie van verschillende stylen krijgt. Heeft u echter geen tijd om een nieuwe woning in te richten, of gaat u bijvoorbeeld tijdelijk ergens wonen? Dan zijn wellicht serviced appartementen een optie, met deze volledig aangekleeds appartementen kunt u namelijk direct verhuizen. Neem bijvoorbeeld een kijkje op World Fashion Apartments.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.