rietdek

Het beste rietdekkersbedrijf in Gelderland

Is je rieten dak aan vervanging of onderhoud toe of wil je graag een rieten dak op je woning? Doe dan zaken met een rietdekkersbedrijf Gelderland. Zij verstaan hun vak in alle opzichten en zijn jouw partner voor onderhoud en voor het plaatsen van een compleet nieuw rieten dak. Met de specialisten uit Gelderland kies je voor kwaliteit en weet je zeker dat je veel plezier gaat beleven aan je dak.

Rietdekkersbedrijf Gelderland biedt een breed dienstenpakket

Het dienstenpakket van een rietdekkersbedrijf Gelderland is breed en bovendien kan het team bogen op een enorme ervaring en heel veel expertise. Het is jouw partner om een compleet nieuw rieten dak aan te leggen en te plaatsen. Ook als je al een rieten dak hebt, is het je partner als het dak vervangen of gerepareerd moet worden. Ook kunnen ze niet preventief behandelen en kan riet ontmost worden. Ze kunnen het dak prima isoleren met riet en voor structureel onderhoud zorgen.

Luxe en een veel betere informatie

Behalve dat je met een rieten dak de show steelt en het een zekere mate van luxe uitstraalt, is riet bij uitstek materiaal dat zorgt voor een perfecte isolatie. Het verschil met een regulier pannendak is groot, in het voordeel van riet. Dat ga je merken aan de hoogte van de energierekening. Die gaat namelijk behoorlijk naar beneden vanwege de betere isolatie.

Laat schade niet voor nog meer schade zorgen

Heb je een rieten dak? Dan weet je dat de invloed van weer en wind groot kan zijn, net als het pannendak kan ook een rieten dak schade oplopen door dergelijke omstandigheden. Om die reden is een rietdekkersbedrijf Gelderland ook jouw partner voor het repareren van een rieten dak. Want bij schade is het wel zaak zo snel mogelijk specialisten in te schakelen. Zo zal de schade niet voor nog meer schade aan je dak zorgen. Want soms kan het snel gaan.

Lees tip:  Plissé hordeuren: Een slimme en stijlvolle oplossing voor insecten

Advies over de verschillende manieren van riet dekken

Heb je nog geen rieten dak, dan zal het rietdekkersbedrijf Gelderland je in eerst instantie uitleggen op welke manieren er riet op je dak gelegd kan worden. Dit kan namelijk op verschillende manieren. Het riet kan los op het dak aangebracht worden, het dak kan ook eerst afgetimmerd worden om daarna met riet bekleed te worden. De tweede manier biedt extra isolatie. Bovendien zullen de specialisten je vertellen over de sloopwerkzaamheden die altijd eerst verricht moeten worden voor er een nieuw rieten dak gelegd kan worden. Of beter; het dak moet in orde gemaakt worden voor riet.

Kosten verschillen sterk per situatie

De kosten hangen sterk af van de situatie. Uiteraard speelt de grootte van het dak een rol, net als de extra voorbereidende werkzaamheden die verricht moeten worden. Ook de manier van leggen speelt een rol bij de prijs, echt maatwerk dus. Vraag daarom een offerte aan bij rietdekkersbedrijf Pape Rietdekkers. Door het inschakelen van deze specialist weet je zeker dat je met professionals te maken hebt die riet op de best mogelijke wijze aanbrengen. Sluit meteen een onderhoudscontract met de specialist, hierdoor verleng je de levensduur van het dak. Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *