google fotografie

Google fotografie die aantrekt of afstoot

Google fotografie van Vastgoed Foto & Video kan de verkoop maken, of breken. Iedereen die op zoek is naar een ander huis, kijkt als eerste naar de foto’s die via het internet en Google zijn te vinden. Een foto is cruciaal in het aantrekken of juist afstoten van potentiële kopers. Ze zijn de eerste indruk die kopers van uw huis krijgen. En zoals we allemaal weten, krijgt niemand een tweede kans om een eerste indruk te maken. Dus een goede voorbereiding en enkele professionals die de klus klaren, zijn erg belangrijk.

Goede Google fotografie is cruciaal

Zorg direct en altijd voor goede Google fotografie. Als uw huis al enkele maanden te koop staat, is het belangrijk om geen foto’s te plaatsen die te seizoensgebonden zijn. Als potentiële kopers decoraties zien die niet passen bij de tijd van het jaar, kunnen ze zich afvragen waarom het huis nog niet verkocht is. Dus, gebruik zeker geen foto’s waarop de kerstboom, twinkelende lichtjes te zien zijn midden in de zomer. Of winterse taferelen van uw achtertuin in de lente.

Vastgoedfotovideo als u snel en goed wilt verkopen

Google is uw beste vriend als u er goed gebruik van maakt. Ook al is het verleidelijk om een bestaande foto van uw woning te gebruiken, vooral als u al bent verhuisd. Maar kies niet voor een Google Street View foto om uw huis onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Google’s satellieten en Street View-camera’s zijn geen experts op het gebied van fotografie. Dat kunt u het beste overlaten aan de professionals van Vastgoed Foto & Video. Want de fotokwaliteit van Google Street View is niet geweldig. Kiest u voor gemakt, zult u huizenjagers de indruk geven dat u gewoon niet zoveel om uw huis (of de advertentie) geeft. Als u niet veel tijd heeft om goede plaatjes te schieten van uw huis, laat dit dan aan een professional over. Zij weten waar op te letten en wat heel belangrijk is voor een snelle, goede verkoop.

Lees tip:  Welke deuraccessoires zijn er allemaal?

Waar letten zij op?

Er zijn heel wat zaken waar zij op letten om uw huis en elke ruimte in uw huis zo voordelig mogelijk op de gevoelige plaat vast te kunnen leggen. Het belangrijkste waar ze rekening mee houden is in het kort dit:

  • Opgeruimd staat netjes.
  • Beste zicht op uw woning.
  • Geen persoonlijke spullen.
  • Geen huisdieren of hun spullen.
  • Schoon en netjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *