Go green met kunstgras

Schoenen uit, sokken uit en op blote voeten door het gras. Zodra de zon weer begint de schijnen en de temperatuur boven de twintig graden uitkomt, wil je niets liever dan het groene gras tussen je tenen voelen kietelen, toch? Niks fijner dan de natuur letterlijk te voelen.

Maar hoe zit dat met kunstgras? Voelt dat wel net zo lekker aan als echt gras? No worries! Wij hebben negen redenen voor je verzameld om juist voor kunstgras te gaan.

Reden 1 → Een beetje groene vingers hebben, is niet onverstandig bij een tuin. Heb je die groene vingers toch niet, maar wil je wel graag een grasmat in je tuin? Dan is kunstgras de ideale oplossing.  

Reden 2 → Ligt je tuin voornamelijk in de schaduw? Dan is het zelfs voor de handige Harry’s onder ons nog een hele opgaaf om het gazon groen te houden. Ook hier kun je dan beter kunstgras nemen.

Reden 3 → Kies voor een wat duurdere variant van kunstgras en je kunt het niet onderscheiden van echt gras. Kunstgras van goede kwaliteit oogt realistischer dan ooit.

Reden 4 → Kunstgras is in de aanschaf misschien duurder dan echt gras, maar het onderhoud van een kunstgrasmat is voordeliger dan het onderhoud van echt gras.

Reden 5 → Door online kunstgras van Europese merken als Domo, Edelgras en Juta te kopen, betaal je niet de fabrieksprijs maar een veel lagere prijs. Goedkoop kunstgras bestaat dus ook.

Reden 6 → Wat voor soort kunstgras je ook wilt, het bestaat. Wil je een tuin waar de kinderen fijn in kunnen spelen, dan ga je voor speelgras. Maar ook sportgras en landscape gras behoren tot de mogelijkheden.

Lees tip:  Lichtstraten - Vindt er een die bij jou past

Reden 7 → Heb je hooikoorts? Geen geproest! Want kunstgras is de ideale oplossing. Graspollen en –zaden zal je niet tegenkomen op een kunstgrasmat.

Reden 8 →  Door middel van de lange levensduur, het ontbreken van schadelijke stoffen, de recyclebaarheid en het eenvoudig weg laten lopen van regenwater, draagt kunstgras bij aan een duurzame samenleving.

Reden 9 → Ken je het spreekwoord ‘Bij de buren is het gras altijd groener’? Die vlieger gaat niet meer op zodra je kiest voor kunstgras!

Of je nu voor een goedkope kunstgrasmat wilt gaan of er meer geld dan gemiddeld aan wilt uitgeven, voor iedereen is er geschikt kunstgras. Denk niet aan het besproeien of maaien van het gras, maar ga gerust een week weg en kom op dezelfde groene grasmat terug.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *