Gereedschap dat je in huis moet hebben

  Of je nu heel handig bent of niet, het is altijd slim om gereedschap in huis te hebben. Want dat leuke schilderijtje dat je hebt gekocht, moet wel aan de muur komen. En als de gordijnen plotseling naar beneden komen, zullen die weer opgehangen moeten worden. Kortom: gereedschap komt altijd van pas en wij hebben op een rij gezet welk gereedschap je absoluut in huis moet hebben.  

  • Groter gereedschap voor de handige Harry’s

Een hamer of doosje spijkers kun je gemakkelijk en snel in huis halen, maar groter gereedschap is niet zo gemakkelijk gekocht. Toch raden we je aan een boormachine in huis te halen. Met een boormachine kun je gemakkelijk en snel plugjes en schroefjes in de muur draaien. De Flex boormachine is een geschikte boormachine voor zowel de beginner als de ervaren klusman. Naast een boormachine raden we de ervaren klusser aan een schuurmachine aan te schaffen. De Festool schuurmachine is gemakkelijk te gebruiken en krijgt ieder oppervlak zo glad als jij het wilt.

  • De must-haves voor iedereen

Haal de Bob de Bouwer in je naar boven. Wacht niet langer en schaf het hoognodige gereedschap aan om niet voor onvoorziene omstandigheden te komen staan. Wij hebben de belangrijkste onderdelen voor de gereedschapskist op een rijtje gezet. Lees verder, vink af wat je al hebt en wacht niet langer met de rest in huis te halen.
#1 Hamer → De ongekende nummer 1 is de hamer. Iedereen moet wel eens een spijker in de muur slaan toch?
#2 Schroevendraaier → Er zijn verschillende soorten schroevendraaiers. Zo zijn er kruiskoppen en platte schroevendraaiers. Kies voor een X-shape schroevendraaier om beiden in één te krijgen. De kop is verwisselbaar zodat je niet meerdere schroevendraaiers hoeft te kopen.
#3 Waterpas → Om je planken op te hangen, is het handig een waterpas in huis te hebben. De waterpas zorgt ervoor dat je plank recht hangt.
#4 Rolmaat → Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar een rolmaat is verrekte handig bij de aanschaf van nieuwe meubels. Niet alleen voor in huis maar ook voor bij het shoppen.
#5 Moersleutels → Moersleutels zijn er in verschillende maten en verstelbare exemplaren. Het los- en vastdraaien van moeren gaat een stuk gemakkelijker met een moersleutel.
#6 Lijm of kit → Lijm of kit is onmisbaar in een huishouden. Het oortje van je kopje kun je gemakkelijk zelf weer vastlijmen en dat tochtgaatje in de muur is snel gedicht met kit.
#7 Spijkers en schroeven → Met een hamer en schroevendraaier alleen kom je er niet, dus de spijkers en schroeven kun je beter ook direct in huis halen. Koop vandaag nog de attributen voor je gereedschapskist en voorkom dat je voor verrassingen komt te staan.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.