Geef uw oude meubel een tweede kans

Na vele jaren gebruik is uw meubel mogelijkerwijs kapot of versleten. Het is natuurlijk een optie het oude meubel weg te doen. Echter zijn mensen soms nog erg blij met het meubelstuk en doen ze deze bij voorkeur niet weg. Geef uw favoriete stoel of bank een tweede kans met behulp van herstoffering of meubelrestauratie. Opnieuw stofferen is mogelijk van moderne bank tot antieke stoel. Meubelreparatie is er zowel groot als klein. In sommige gevallen hoeft enkel het leer opnieuw gespoten te worden, in andere gevallen wordt de stoel of bank geheel gerestaureerd. Na de meubelreparatie ziet uw stoel of bank er weer geweldig uit en kan deze weer vele jaren mee. Zo geeft u uw meubel een tweede kans!

Herstoffering en meubelreparatie brengt vele voordelen met zich mee

Zijn de houten poten van uw favoriete stoel beschadigd? Geef ‘m een nieuw leven door de keuze te maken voor meubelstoffering of -reparatie. Het grootste voordeel is natuurlijk dat u uw favoriete meubelstuk kunt blijven gebruiken. Echter brengen meubelreparatie en herstoffering nog vele andere voordelen met zich mee. Zo is een versleten stoel of bank repareren een stuk milieuvriendelijker dan de aanschaf van een nieuw meubelstuk. Daarnaast is dat de aanschaf van een nieuwe bank of stoel in veel gevallen duurder dan het repareren van een versleten meubel. Het resultaat van het herstofferen of repareren? Een meubel dat er weer als nieuw uitziet!

Uw antieke meubel door eerlijk vakmanschap laten repareren

Uiteraard wilt u dat uw antieke bank of stoel mooi hersteld wordt. Bij Arendsstofferingen.nl wordt er altijd gegaan voor een verbluffend resultaat. Bij Arends kunt u met elk meubelstuk terecht. Van moderne loungestoel tot rieten krukje en van opnieuw bekleden tot complete renovatie. De opties zijn zeer divers en u zult versteld staan van het resultaat. Betaalbaar vakmanschap staat hoog in het vaandel. Dit vindt u o.a. terug in vrijblijvend advies aan huis en keuze uit meer dan 350 stalen. Twijfelt u of meubelstoffering of -reparatie een optie is voor uw bank of stoel? Neem dan vrijblijvend contact op. Meubelreparatie en -stoffering is in bijna ieder geval een optie én een top investering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *