Extra kamer over? Plaats een TV wand!

Heb je een extra kamer over in het huis waar je niet zoveel gebruik van maakt? Je kunt het natuurlijk zo laten, of je kunt er een gezellige kamer van maken: plaats een TV wand voor een home cinema feeling! Voeg mooie verlichting toe, decoratie, wat je maar wilt. Ideaal voor jezelf, samen met je partner, met vrienden of als je even me-time wilt in een andere ruimte dan de woonkamer. Ook als je kinderen hebt of tieners is dit een erg leuk idee om te overwegen. Of als je in de woonkamer liever geen TV wilt hebben, of gewoon een extra ruimte met een TV erbij.

TV wand in de slaapkamer

Relaxed op je bed liggen, afgesloten van de buitenwereld onder een lekkere warme deken. Je kunt je favoriete film kijken, een foute serie, een aflevering van een YouTuber, wat je ook maar wilt. Ook in de slaapkamer is het plaatsen van een TV-wand een goede overweging. Je kunt het combineren met wat opberglades om je slaapkamer geordend te houden. Kleine spullen kun je hierin kwijt, of bijvoorbeeld een mooi beeldje of een kleine poster met een mooie quote erop. Ook handig wanneer je ziek bent en je even in bed wilt ontspannen, maar snel verveeld bent.

Of gewoon in de woonkamer

Natuurlijk kun je een tv-wand ook gewoon in de woonkamer plaatsen. Als je bezoek over de vloer krijgt, met het hele gezin televisie kijkt of met je buren een voetbalwedstrijd kijkt: de tv is al handig, maar een tv-wand kan het net wat stijlvoller maken. Combineer het met goed geluid, mooie kleuren die passen bij de rest van je huis en plaats het zo dat het ook echt praktisch blijft. Je kunt een tv-wand op maat laten maken en daarom is het ook voor jouw woonkamer geschikt. Hulp nodig? Dan kun je uiteraard met tvwand.nl contact opnemen.

Lees tip:  De plek op het internet voor mannen

Dé wand kleuren voor 2023

Het einde van het jaar 2022 is in zicht en daarom nemen wij je alvast mee naar de verwachte trends van 2023. Want voor welke kleur wand moet je nou eigenlijk gaan? Ga je voor een patroon of een effen kleur? Houd je van natuurkleuren? Mooi! Letterlijk en figuurlijk, want groen is je beste vriend volgend jaar. Maar ook andere natuurkleuren zijn trendy, zoals bruin. Ga je liever voor een hele rustige, lichte kleur? Ga dan voor een melkachtige kleur, zoals amandel. Wil je liever tijdloos? Ga dan voor neutraal zoals wit of lichtgrijs. 

Interieur trends het komende jaar

Ben je benieuwd naar algemene trends voor volgend jaar voor je interieur? Rustige kleuren zoals beige en crème zijn onder andere erg in volgend jaar. Meubelen van zacht materiaal, zoals teddy is ook je beste vriend in het komend jaar. Ga bijvoorbeeld voor een leuke teddy poef in combinatie met teddy eetkamerstoelen. Combineer dit met marmer. Paars is ook een kleur dat meer gaat voorkomen, alsook aardkleuren. Houd je van een totaal andere stijl? Ga dan voor creatief en sci-fi: cyberpunk is een van de trends hiervoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *