Een trendy erfafscheiding met schanskorven

schanskorven wellicht een goede optie. Deze nieuwe schutting is helemaal van deze tijd en erg trendy en hip. Daarnaast biedt een schanskorf vele mogelijkheden en kun je de schanskorven ook elders in je tuin terug laten komen in een andere decoratieve vorm.

Eindeloos veel mogelijkheden

Schanskorven zijn metalen rasters of korven die gevuld zijn met breukstenen. Uiteraard is het ook mogelijk de schanskorven te vullen met ander materiaal, zoals bijvoorbeeld gekleurde glasbrokken. De meest gekozen breuksteen voor het opvullen van schanskorven is de Basalt breuksteen. Deze mooie donkere kleur geeft je tuin allure en de steen is goed kleurvast. De schanskorven zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen en uitvoeringen. Zo zit er bijvoorbeeld veel verschil in de draaddikte van de schanskorven. Voor een goede, stabiele schutting is een draaddikte van minimaal 4 mm dikte aan te raden. Deze biedt voldoende stevigheid voor de grote hoeveelheid stenen of glasbrokken en voorkomt verbuigingen.

Een originele schutting

Wil je wat anders, dan is een schanskorf in combinatie met hout ook een goed idee. De afwisseling maakt de schutting helemaal hip en geeft een speels effect aan de tuin. Daarnaast is het mogelijk de schanskorven te laten begroeien met klimop of andere beplanting.

De tuin aankleden met schanskorven

Vind je schanskorven helemaal het einde, maar zijn de buren (nog) niet overtuigd? Dan zijn de metalen korven ook inzetbaar ter decoratie van je tuin. Zo kun je een plantenbak of plantenborden maken van schanskorven. Ook de schanskorven plantenbak is helemaal van deze tijd en de groene vulling in combinatie met het robuuste van de korf is een prima combinatie. Naast plantenbakken, kun je een schanskorf ook bestellen als brievenbus, waterval, verlichtingszuil en kachel of haard. De mogelijkheden zijn eindeloos.]]>

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.