horren tegen muggen in huis

Een raamhor: waarom zou je daarvoor kiezen?

Om deze redenen kiezen veel mensen voor een raamhor

Een raamhor op maat laten maken? Zeker doen! En hordeur kan je namelijk veel voordelen opleveren. Zo profiteer je met een raamhor altijd van frisse lucht in de slaapkamer. En dat is niet het enige voordeel. Wij zochten uit wat de grootste voordelen van een raamhor zijn en hebben ze voor je op een rij gezet.

Geen muggen in huis

Elke zomer weer zijn muggen volop actief. De vrouwtjesmuggen hebben bloed nodig voor hun eitjes. Deze eitjes leggen ze in stilstaand water. Woon je bijvoorbeeld bij een vijver of waterplaats, dan is de kans groot dat je meer last hebt van muggen. Deze muggen kunnen je ‘s nachts flink wakker houden met hun gezoem. Door een raamhor te plaatsen, heb je frisse lucht in huis en komen muggen niet zomaar je slaapkamer binnen.


Helpt tegen allergieën

Een raamhor helpt perfect tegen allergieën. Een hor beschikt namelijk over fijne gaatjes. Dit zijn ook wel mazen. Hierdoor kan stuifmeel worden tegengehouden. Ideaal als je ieder jaar weer last van hooikoorts hebt.  Een raamhor helpt in dat geval om een groot deel van de klachten tegen te houden. Hierdoor zul je minder last van hooikoorts ervaren dan normaal.


Ruime keuze aan raamhorren

Er zijn diverse soorten raamhorren. Zo heb je de rolhor, de vaste hor, de inzetrolhor en de inzethor. Bekijk ook eens instyledecoration.nl om te zien hoe deze verschillende soorten horren eruitzien. Je kunt het beste voor een vaste hor kiezen als je beschikt over een smal kozijn. Deze is namelijk eenvoudig te monteren tegen het kozijn. In inzethor zet je in het kozijn, wat perfect is als je een draai- of kiepraam hebt. Een inzetrolhor kan gebruikt worden als inzethor, waarbij je je hor naar boven of beneden rolt. Een rolhor kan je voor iedere raamsoort gebruiken.
Kies jij ook voor een raamhor?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *