foto op plexiglas

Een prachtige foto op plexiglas laten drukken

Ben jij op zoek naar de beste manier om jouw mooiste herinneringen te vereeuwigen aan de muur? Dan is het een goed idee om een foto op plexiglas te laten drukken. Boer & van Wijk zorgt er met haar hoogwaardige kwaliteit en prachtige afwerking voor dat jij nog jarenlang kan genieten van dat ene bijzondere moment. En dat voor een uitstekende prijs! Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan gauw verder.

Een foto op plexiglas laten drukken, hoe werkt dat?

Wanneer je ervoor kiest een foto op plexiglas te laten drukken door Boer & van Wijk, profiteer je gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit. Dit heeft alles te maken met de zorgvuldige manier waarop de ervaren professionals te werk gaan. Dankzij de hypermoderne UV-vlakbedprinter in de werkplaats worden de foto’s enorm scherp en helder geprint. Bovendien worden de foto’s rechtstreeks op de achterkant van het plexiglas geprint, waardoor je geen last hebt van oneffenheden. Tot slot wordt er na afloop een witte beschermfolie over de afbeelding geplaatst. Deze zorgt ervoor dat de foto die jij op plexiglas hebt laten drukken volledig beschermd is tegen beschadigingen of verkleuringen. Van deze folie zie je uiteraard niets terug.

Verschillende mogelijkheden

Voor je jouw foto op plexiglas kunt laten drukken, zijn er een aantal keuzes die gemaakt moeten worden. Ten eerste dien je na te denken over het formaat. Bij Boer & van Wijk heb je de keuze uit allerlei verschillende afmetingen en zelfs de vorm kan worden aangepast op jouw wensen. Vervolgens moet er besloten worden wat de beste optie is qua dikte van het plexiglas. Dit is afhankelijk van het formaat. De medewerkers van Boer & van Wijk kunnen je hier uitstekend over adviseren. Nadat je al deze keuzes hebt gemaakt, is het tijd om jouw foto op plexiglas te laten drukken.

Lees tip:  Waarom een foto een goede lijst verdient

Handig ophangsysteem

Naast de uitstekende kwaliteit van de foto die je op plexiglas hebt laten drukken, doen ze er bij Boer & van Wijk nog een schepje bovenop. De foto wordt namelijk standaard geleverd met een handig ophangsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de foto 1 centimeter van de muur af hangt en laat het lijken alsof de lijst zweeft. Dit maakt het eindresultaat nog mooier!

Vraag een gratis offerte aan

Wil jij graag een foto op plexiglas laten drukken, maar ben je benieuwd naar de prijzen? Vraag dan een gratis offerte aan. Vul je gegevens in, omschrijf je wensen en stuur de offerte op naar Boer & van Wijk. Je krijgt de offerte over het algemeen binnen enkele werkdagen toegestuurd, zodat je snel en eenvoudig kunt beslissen of je jouw foto op plexiglas wilt laten drukken door Boer & van Wijk. Ideaal, toch?

Vragen of opmerkingen?

Heb jij nog vragen over hoe het werkt om jouw foto op plexiglas te laten drukken? Neem dan gerust op met de klantenservice van Boer & van Wijk. Zij staan vijf dagen per week paraat om al jouw vragen te beantwoorden en zijn altijd bereid je zo goed mogelijk te adviseren. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via +31 (0)78 – 616 2000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *