Een dakdekkersbedrijf specialiseert zich in zowel platte als hellende daken

Heeft u plannen om bij te bouwen en twijfelt u over uw dak? In de meeste gevallen is het gunstiger om een plat dak aan te leggen dan een hellend dak. Een plat dak levert meer ruimte op dan een hellend dak. U kunt de hoeken volledig benutten als u bijvoorbeeld een kast in de hoek plaatst. Dit zal met een hellend dak lastig worden. Daarnaast als het gaat om materiaalkosten en werkuren dan is het een stuk voordeliger. U kunt altijd een professionele dakdekker inschakelen om uw wensen te bespreken.

Voordelen van een professionele dakdekker

EPDM kent zijn bestaan al meer dan 50 jaar maar is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Deze Uv-bestendige synthetische rubber is enorm elastisch. Dit wil zeggen dat het heel goed reageert op temperatuurwisselingen en dus lang meegaat. De gemiddelde levensduur van EPDM is tot maar liefst 50 jaar. EPDM is dan wel iets duurder dan Bitumen maar de langere levensduur maakt het voor u een stuk voordeliger op langer termijn. U zult dus geen omkijken hebben als u kiest voor EPDM. Het is over het algemeen ook heel gebruiksvriendelijk. Het is zelf geheel makkelijk te leggen in tegenstelling tot traditionele dakbedekkingen. Maar als u het goed wilt doen laat u het aan een EPDM specialist over.

Laat een gespecialiseerde dakdekker uw dak leggen

Bent u woonachtig in Roosendaal en zoekt u naar een dakdekker Roosendaal? Het leggen van een dak is een vak apart. Om het goed te laten doen stuurt u een gespecialiseerde dakdekker. Een dakdekker is bekend met diverse platte en hellende daken en kan u daardoor adviseren om een juiste keuze te maken uit een dakbedekking voor uw dak. Ook met vragen over renovatie of reparatie van uw dak kunt u bij een dakdekker terecht.

Lees tip:  De voordelen van een inbouwkast op maat in je slaapkamer

Bent u op zoek naar een deskundig dakbedekkersbedrijf?

Voor een erkende dakdekker die zich specialiseert in EPDM zult u moeten zoeken naar een dakdekkersbedrijf in uw buurt. De EPDM specialist staat bekend om zijn ervaringen met diverse platte daken ongeacht de maten. Zij zijn het aanspreekpunt voor diverse mogelijkheden aan uw dak. Laat dakbedekking over aan de specialisten en u zult er jaren plezier van hebben. Zij delen graag hun kennis over de diverse dakbedekkingen en er zal altijd eerst met u worden overlegd wat de mogelijkheden zijn.

2 reacties

  1. Wij hebben een plat dak op onze nieuwe vakantiebungalow. Het schept inderdaad veel ruimte. Alleen is het warm in de zomer en koud in de winter. Het natte seizoen leverde bovendien wat lekken op. Kennelijk had de vorige eigenaar erop gelopen. De renovatie zal idealiter dus ook met een isolatie gepaard gaan.

  2. Het is altijd goed om een specialist in te schakelen. Helemaal wanneer het gaat om je dak. Renovaties of vernieuwingen kosten veel geld. Daarnaast is het verstandig om je te laten adviseren over de mogelijkheden die passen bij je huis en budget.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *