Drie cadeautips voor je volgende housewarming!

Je bent uitgenodigd voor een housewarming, maar wat geef je voor cadeau? Het kan soms best lastig zijn om iets origineels te bedenken, wat voor de nieuwe bewoner van pas komt in zijn of haar nieuwe woning. In dit artikel geven we je drie cadeautjes die je kunt gebruiken voor je volgende housewarming!

Cadeaus voor in de keuken

Ieder huis heeft een keuken, daardoor zijn er genoeg cadeau ideeën voor in de keuken te bedenken! Bovendien komen dit soort cadeaus vaak goed van pas wanneer iemand net verhuisd is. Geef bijvoorbeeld een speciale pan, luxe wijnglazen, een borrelplank of een messenset cadeau. Je kunt ook gaan voor een huishoudelijk apparaat zoals waterkoker of staafmixer. Zorg dan wel dat je zeker weet dat de ontvanger dit apparaat niet al heeft. Houd de persoon ook van bakken? Dan kun je ook bakspullen cadeau doen! Ga bijvoorbeeld voor een kookboek, of een bakvorm of ander bakgerei.

Cadeaus voor een kleiner budget

Heb jij een wat kleiner budget, maar wil je wel iets leuks voor de housewarming geven? Er zijn gelukkig genoeg opties. Denk bijvoorbeeld aan een leuke thee- en handdoeken set, een grappig kookschort of een setje keukengerei cadeau. Een kookboek is ook altijd leuk om cadeau te doen.

Een ander idee voor een klein budget zijn verzorgingsproducten, zoals een lekkere handzeep of een scrub of crème voor onder de douche. Een laatste idee is het maken van een pakket met schoonmaakspullen. Het is misschien niet het allerleukste cadeau, maar zeker wel het nuttigste!

Lees tip:  Alle tips die je nodig hebt als man!

Cadeaus voor in het interieur

Wat erg leuk is om te geven op een housewarming zijn cadeaus voor in het interieur van het huis. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het geven van iets voor aan de muur. Een gaaf schilderij, een bepaalde foto of een ander kunstwerk voor aan de muur kan een huis een stuk sfeervoller maken. Als je creatief bent kun je dit zelfs zelf proberen te maken.

Het nadeel aan dit soort cadeaus is dat smaak in wanddecoratie of kunst heel erg persoonlijk is. Het is dus misschien handig om vooraf te overleggen zodat je zeker weet dat de ontvanger blij met het cadeau is!

Een ander idee is het geven van een plant voor in het interieur. Planten geven erg veel sfeer aan een huis en kunnen luchtzuiverend werken. Er zijn ontelbaar veel verschillende soorten planten op de markt. Het is handig om een beetje na te denken over welke plant bij de ontvanger zou passen. 

Heeft het huis veel of weinig zon? Hoeveel ruimte is er voor planten? Heeft de persoon waaraan je de plant cadeau doet groene vingers of juist helemaal niet? Op basis van de antwoorden hierop kun je bijvoorbeeld kamerplanten zoeken die goed passen, bijvoorbeeld bij plantenshop24.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *