De wereld van de keramische tuintegels

Wilt u graag de tuin onder handen nemen en een oase van rust creëren? Wilt u een mooie en tegelijkertijd onderhoudsvriendelijke tuin hebben? Of wilt u een strakke tuin? Dan kiest u voor keramische tuintegels. De tuintegels worden door middel van geavanceerde technieken geproduceerd en zijn daarom van hoge kwaliteit. Alle voordelen op een rij Dit is echter niet het enige voordeel. Laat u hieronder inspireren door de talloze voordelen van keramische tuintegels en maak uw tuin tot een keramische oase.

  • Keramische tegels zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Mineralen, kaolien en klei in combinatie met het productieproces zorgen ervoor dat de tegels jarenlang de  kleur behouden.
  • Door de extreme hardheid van de keramische tegels is het bijna onmogelijk om krassen te maken. Verschuif uw stoel of tafel over het terras zonder een kras achter te laten.
  • De tuintegels hebben een vochtopname van minder dan 0,05 %, daarom kunt u best eens een glas wijn laten vallen. U zult zien dat er geen vlek ontstaat. Mossen krijgen ook nauwelijks de kans zich te vestigen op de tegels vanwege de geringe vochtopname.
  • Het oppervlak van de tegels is aangepast aan alle weersomstandigheden. Hierdoor worden de tegels niet glad en blijven ze door de grove structuur goed beloopbaar.
  • Keramische tegels zijn duur in de aanschaf, maar uiteindelijk stukken goedkoper. Het kan makkelijk aangelegd worden, waardoor u arbeidskosten bespaart. Daarnaast zijn de tegels onderhoudsvriendelijk en bespaart u ook daar kosten mee.
  • Omdat de tegels zeer hard gebakken worden, zijn deze bestand tegen grote temperatuurverschillen. De tegels zijn bestand tegen – 50 graden tot en met + 60 graden. Geen keramische tegel die bij vorst barst.
  • Ten opzichte van de betontegel is de keramische tegel een stuk lichter. Bespaar uzelf en uw tuinman last van de rug door te kiezen door keramische tegels.
  • Keramische tegels zijn er in verschillende soorten en maten. Wilt u graag een tuin met een beetje speling? Dan kiest u voor de tuintegels met een patroon erin. Maar ook effen kleuren keramische tegels zijn beschikbaar.
  • Vanwege de unieke patronen op elke tegel, behoudt uw terras een natuurlijke uitstraling. De keramische tegels zorgen ervoor dat uw terras op een natuurstenen paradijs lijkt.  
Lees tip:  Milieuvriendelijke opties bij het ontruimen van een woning: duurzaamheid in actie

Hebt u weinig tijd of geen groene vingers? Dan zijn de keramische terrastegels de ideale uitkomst. Maar ook als u een strakke tuin wilt, zijn keramische tegels de oplossing. De tegels zorgen voor een luxe en strakke uitstraling.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *