De voordelen van een TV wand met haard

Heerlijk, de dagen worden weer korter en de temperatuur buiten daalt. Des te fijner dus om ’s avonds lekker met een dekentjes op de bank te zitten en te kijken naar je favoriete serie of film. Toch is het niet alleen prettig om met een dekentje te zitten, maar is een haard natuurlijk ook ontzettend fijn. Vooral nu met de stijgende energiekosten is het niet alleen gezellig, maar scheelt het je ook flinke in de portemonnee. Omdat niet iedereen de mogelijkheid heeft om een haard te laten plaatsen, is het goed te weten dat er ook voldoende alternatieve zijn. Zo is een prachtige tv wand met haard bijvoorbeeld één van de mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor alleen een sfeerhaard, maar ook voor een haard op gas of met hout. Wel is het goed te weten dat je dan wel rekening moet houden met het aanleggen van een schoorsteenpijp om de rook af te kunnen voeren.

Je muur is altijd strak

Kies je voor een TV wand met haard, dat hoef je je nooit meer af te vragen wat je met deze muur gaat doen. Een Tv wand is namelijk een wand die voor de originele wand wordt gezet. Dit zorgt er dan voor dat de volledige breedte van de wand wordt bedekt. Vooral wanneer je geen idee hebt hoe je het geheel moet aankleden, is dit een goede manier om hier niet verder over na te hoeven denken. Wel moet je er rekening mee houden dat een tv wand met haard te allen tijde maatwerk is en er dus ook een prijskaartje aanhangt. Echter is een televisiemeubel natuurlijk ook niet voor niets. 

Lees tip:  Maak thuis de lekkerste koffie

Geen kabels is het zicht

Wanneer jij je regelmatig ergers aan de kabels van je televisie die in het zicht liggen, dan biedt een tv wand uitkomst. Doordat de wand voor je eigen muur komt te staan, heb je als het ware een dubbele wand waarachter je alle kabels kunt ‘verstoppen’. Zo hoef je niet te werken met kabelgootjes of allerlei andere zaken om de boel te kunnen verbloemen, maar kun je rustig allerlei verschillende soorten apparatuur aansluiten zonder dat je ook maar één kabel ziet. Veel mensen vragen zich vervolgens af hoe ze hier bij kunnen komen in geval van een storing. Dat is vaak eenvoudig te doen met een opening achter de televisie. Je televisie wordt namelijk als het ware in de tv wand gemaakt, waardoor er dus een uitsparing wordt gemaakt. Het is dus ook niet mogelijk om een kleinere tv te nemen, want dan is het gat natuurlijk veel te groot.

Je kunt de wand zelf indelen

De één vindt het fijn om extra veel opbergruimte te hebben, terwijl de ander het liefst allemaal open vakken heeft om accessoires in te kunnen zetten ter decoratie van de woonkamer. Zo kun je helemaal zelf bepalen hoe jij het graag voor je ziet, zodat ze op basis van jouw wensen een tv wand kunnen samenstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *