adorable animal breed canine

De perfecte rustplek voor honden.

   
Na een lange wandeling in het bos of na het spelen met andere hondjes, verdient jouw hond natuurlijk het allerbeste, een heerlijk eigen plekje waar hij of zij heerlijk tot rust kan komen. Een speciale hondenkussen bevordert hierbij de veiligheid en rust van de hond. Omdat er natuurlijk veel hondenrassen bestaan, groot en klein, ontstaat er veel mogelijkheden in de soorten en maten.

Mand of bench?


Om de nachtrust voor een viervoeter prettiger te maken, zijn er de benchkussens, gemakkelijk te plaatsen in de bench.  Een hondenmand daar in tegen heeft openstaande randen, zodat de hond er helemaal in weg kan kruipen. De manden zijn verkrijgbaar in nylon of riet. Voor buitengebruik wordt een rietenmand aangeraden, aangezien dit materiaal hier goed tegen bestand is. Een luxere variant van de hondenmand is het hondenbed. Gemaakt van hoogwaardig kunstleder, waardoor de lichaamswarmte van de hond goed warm blijft. Daarnaast is een hondenmand het met een vochtige doek gemakkelijk schoon te makken omdat het waterafstotend is. 

De mogelijkheden zijn eindeloos


Zoveel keuze, maar wat is het verschil? De hondenkussens zijn van goede kwaliteit, gemaakt van hoogwaardig nylon. De hoes is afneembaar en gemakkelijk gewassen worden. De kussens zijn verkrijgbaar in de volgende maten: 55×80 cm- 70x100cm- 90x125cm. 

Een hondenmatras is een luxere variant van de hondenkussen. De matrassen zijn gemaakt van hoogwaardige kunstleer, waardoor de lichaamswarmte van de hond beter vasthoudt. Daarnaast is de hondenmatras eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. 

Geef het een persoonlijk tintje


Natuurlijk zijn hondenkussens verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren. Maar wat is leuker dan een eigen hondenkussen met naam erop bedrukt. Op deze hondenkussen kan jouw hond heerlijk tot rust komen, want deze kussen is gemaakt van een hoogwaardige nylon hoes met sterk klittenband en een binnenzak met stevige rits. Ideaal dus voor buitengebruik! De vulling van het kussen bestaat uit elastische polystyreenkorrels, dat zich naar het lichaam van de hond vormt.  De tekst, lettertype en kleur kan zelf uitgekozen worden. 

Lees tip:  Hoe switch ik van interieurstijl?

Het is een luxe voor je viervoeter. Neem een kijkje op https://www.hondenkussen.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *