De perfecte honden slaapplek!


Een hond verdient natuurlijk het allerbeste, een heerlijk eigen plekje waar hij of zij heerlijk tot rust kan komen. Zeker na een lange wandeling in het bos of na het spelen met andere hondjes. Een speciale hondenkussen bevordert hierbij de veiligheid en rust van de hond. Omdat we natuurlijk allerlei grote en kleine honden hebben, ontstaat er veel keus in soorten en maten. Hiervoor zijn vele mogelijkheden waar we je graag meer over willen vertellen.  

Kies ik voor een bench, mand of een bed?

Bij een bench kan de hond op zijn vertrouwde plek blijven. Zodra er weer toezicht op de hond is, kan het deurtje open gemaakt worden en kan de hond gaan en staan waar hij of zij wil. Voor de bench zijn speciale bench kussens ontwikkelt. Om de nachtrust voor de viervoeter aangenamer te maken.

Een hondenmand is voorzien van opstaande randen, zodat de hond er helemaal in weg kan kruipen. De manden zijn verkrijgbaar in nylon of riet. Voor buitengebruik wordt een rieten mand aangeraden, aangezien dit materiaal hier goed tegen bestand is. Een luxere variant van de hondenmand is het hondenbed. Gemaakt van hoogwaardig kunstleer, waardoor de lichaamswarmte van de hond goed behouden blijft. Daarnaast is het met een vochtige doek gemakkelijk schoon te maken omdat het waterafstotend is. De hondenbedden zijn in 3 soorten verkrijgbaar, met opstaande rand – loungebed of geheel matras.

De verschillen tussen een hondenkussen en matras
Zoveel keuze, maar wat is het verschil? De hondenkussens zijn van goede kwaliteit, gemaakt van hoogwaardig nylon. De hoes is afneembaar en gemakkelijk gewassen worden. De kussens zijn verkrijgbaar in de volgende maten: 55×80 cm- 70x100cm- 90x125cm.

Lees tip:  Hoe creëer je privacy in je huis?

Een hondenmatras is een luxere variant van de hondenkussen. De matrassen zijn gemaakt van hoogwaardige kunstleer, waardoor de lichaamswarmte van de hond beter vasthoudt. Daarnaast is de hondenmatras eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Geef het een persoonlijk tintje

Natuurlijk zijn hondenkussens verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren. Maar wat is leuker dan een eigen hondenkussen met naam erop bedrukt. Op deze hondenkussen kan jouw hond heerlijk tot rust komen, want deze kussen is gemaakt van een hoogwaardige nylon hoes met sterk klittenband en een binnenzak met stevige rits. Ideaal dus voor buitengebruik! De vulling van het kussen bestaat uit elastische polystyreenkorrels, dat zich naar het lichaam van de hond vormt.  De tekst, lettertype en kleur kan zelf uitgekozen worden.

Bestel nu eenvoudig een hondenkussen bij www.hondenkussen.com. Zo kan jouw viervoeter de volgende dag vol nieuwe energie op pad.

]]>

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.