De nieuwste woontrends bij jou in huis!

Zoals we allemaal weten heeft iedereen zo zijn eigen interesses en hobby’s. De een houdt enorm van sporten, de ander is juist graag creatief bezig en anderen houden van muziek maken. Er zijn ook een hele hoop mensen die blij worden van het bezig zijn met interieur. Zo houden ze bijvoorbeeld via kanalen als wonentrends.nl, tijdschriften of andere media alle nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van wonen en interieur in de gaten! Deze mensen genieten er echt met volle teugen van om bijvoorbeeld in winkels te zoeken naar nieuwe accessoires, of om de hele woonkamer opnieuw in te delen. Ben jij ook zo’n persoon, dan is het voor jou misschien leuk om deze tekst verder te lezen!

De trends in de woonkamer.

Een kamer waar je misschien wel het meeste in te vinden bent is natuurlijk de woonkamer. Je chillt hier ‘s ochtends met een kopje koffie of thee lekker op de bank voordat je naar het werk moet gaan vertrekken, je ploft er ‘s avonds weer op neer om even uit te rusten van je drukke dag, je zit er voor de tv met je partner of vrienden, je hebt er mensen op bezoek. Kortom, deze ruimte wordt heel veel gebruikt. Het is daarom ook prettig om vooral in deze ruimte een hele fijne sfeer te creëren, dit kan bijvoorbeeld door het volgen van trends. Kijk bijvoorbeeld eens naar de decoratie in de kastjes en op de salontafel, pimp je meubelen op of hang iets aan de muur, voor een nieuwe, frisse en trendy look!

Lees tip:  Bespaar ruimte in huis met een slaapbank

Trends in de eetkamer.

Naast de woonkamer is de eetkamer ook een ruimte die je het liefste mooi en trendy wilt laten zijn. In de eetkamer ontvang je vaak mensen die op visite komen. Of er nu een vriendin langskomt voor een bakje koffie en om bij te kletsen, of dat er bijvoorbeeld collega’s van je partner over de vloer komen voor een net etentje, in beide gevallen zal je toch in de eetkamer gaan zitten. Het is daarom prettig dat deze ruimte er ook leuk uit ziet. Dingen waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat alle puntjes op de i staan, zijn bijvoorbeeld de decoratie op de eettafel, en details zoals kussentjes en servies. Je zou bijvoorbeeld eens kunnen kijken naar een jute placemat, of een mooi donkergroen servies, om helemaal trendy te zijn!

Praktische trends.

De meeste trends die je voorbij ziet komen zijn vaak negen van de tien keer heel erg leuk en mooi om te zien, maar ze zijn meestal niet erg praktisch. Toch zijn er ook een aantal trends die je misschien al eens gespot hebt die wel heel erg praktisch kunnen zijn in huis. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde deurbellen, of mooiere versies van koekoeksklokken. De trend die er voor mij uitspringt zijn toch wel echt de mensen die bijenbekjes gebruiken. Deze tip is echt heel handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *